ой точно! мах мах рукой в ответOKurylyshyn писав: antik,
І від мене ту-ту, сам знаєш де....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ой точно! мах мах рукой в ответOKurylyshyn писав: antik,
І від мене ту-ту, сам знаєш де....
Opelevod писав:Ти живеш на Моторній?luav писав:О,навіть нік не треба шукати,кому я сьогодні зранку фафакав при виїзді на Широку.Тепер буду знати,що ми-сусідипо Левандівці :)romanbelyj писав:фа-фа з білого кенгу в 17:30 біля цирку на світлофорі темній старій мазді (якшо я непомиляюсь), (незнаю або невпізнав хто то був) з наклейкою "ЛТК" на лобовусі
Ну виїжджали ви там з порушенням через суцільну(хоча я так само постійно їжджу),а я їхав направо(віз дитину до школи)romanbelyj писав: привіт. буду знати шо то ти сусіде
а я думав шо ти сигналив шоб я рухався скорше (бо телефон неміг знайти) тому так помалу сунувся до виїзду
тоді коли я тебе бачив і махав тобі незвернув уваги на наклейку в тебе на лобовому. думав шо може ше в когось така мазда, соріЙосип писав: romanbelyj, ти що мене не впізнав?Я ж тобі 2 рази фа фа кав а ти тепер невпізнаєш мене
ну поіншому там ніяк, а їхати аж до церкви на розворот то троха купа лишнього часуluav писав: Ну виїжджали ви там з порушенням через суцільну
Я тобі кожного ранку фафакаю ти невпізнаєшЙосип писав:romanbelyj, ти щомене не впізнав?Я ж тобі 2 рази фа фа кав а ти тепер невпізнаєш мене
100 %antik писав: romanbelyj, ну ты понял мы тут каждый день писать можем )
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей