Ну я обганяю на 5-й, якщо на спідометрі хоча б 100 :) . Нижчу втикаю хіба коли вже дуже "тісно"azakharchuk писав: Ибо обгоняльщиков, которые обгоняют фуру или тихохода на 5ой передаче

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну я обганяю на 5-й, якщо на спідометрі хоча б 100 :) . Нижчу втикаю хіба коли вже дуже "тісно"azakharchuk писав: Ибо обгоняльщиков, которые обгоняют фуру или тихохода на 5ой передаче
однозначно... скільки раз на київські трасі в населеному пункті прямо в задній бампер "впирається" й ще сигналить й моргаї із-заду....azakharchuk писав: Они полюбляют выставить 90 и ехать, что за пределами насленного пункта, что за ним.
В них у всіх СБ-стоять і вони просто знають де стоять пости тому і валять,а той який перед КП їхав то якийсь нерозумнийMAECTP0 писав: може я не в курсі й в них імунітет?!?! Чи закордонних фурщиків наші ДАЙці не мають права пиняти й штрафувати?!?
я одного думака так пропустив - взяв на обочину з аварійкою - й потім став за ним. То воно відразу швидкість поміняло коли не перше в колоні. Тоді почав йому блимати й сигналити щоб рухався швидше. те пабло теж мене пропустило й вже їхав з-заду спокійно.Sluva писав: якийсь нерозумний
та як валять - більше 105 по трасі -то питань нема.... став за таким й вперед. якщо щось топретензії до нього - він же перший.Sluva писав: В них у всіх СБ-стоять і вони просто знають де стоять пости тому і валять
ти тут прав канєшно, не у всіх потужні двіжкі...Shpioner писав: Felix, не у всіх нові машини і потужні двигуни під капотом
Залатиє слава Юрій ВенєдіктовічFelix писав: ПиПиСи: реально з досвідом усвоїв одне золоте правило... нє два)))))1. старайся їхати так, шоб не мішати нікому ні за яких обставин2. поводься з іншими на дорозі так, як хочеш шоб вони поводилися із тобою
і ще третє - дай дорогу дуракуFelix писав: реально з досвідом усвоїв одне золоте правило... нє два)))))
1. старайся їхати так, шоб не мішати нікому ні за яких обставин
2. поводься з іншими на дорозі так, як хочеш шоб вони поводилися із тобою
Felix писав: але то не має нічого спільного з умінням їздити з умом, а не за принципом - "лажив на всіх" , "в мене слабий мотор і тому всі далжни зачекати" чи "я сорук років зу рульом а ти шмаркачу шо там знаєш"...
угу, є такі ідіоти. Ще є такі, що спеціально пригальмовують, а тоді їдуть на людей, щоб ті швиденько втікали.wazzup писав:оскільки я на 4 дні пішоход, то виродків просто ДОФІГА які на пішоходних сигналять...
А з другого боку харять пішоходи - йде сам один по переходу в розвалочку "і нехай весь світ зачекає"(С). Чи швидше батонами рухати - корона з голови впаде.wazzup писав: виродків просто ДОФІГА які на пішоходних сигналять...
сагласін полнастюAndrewK писав:А з другого боку харять пішоходи - йде сам один по переходу в розвалочку "і нехай весь світ зачекає"(С). Чи швидше батонами рухати - корона з голови впаде.wazzup писав: виродків просто ДОФІГА які на пішоходних сигналять...
але не забувайте пдр, де написан:Felix писав: сагласін полнастюпри тому всі вони счітают шо ваділа всьо прасчітає, пригальмує, обїде і т.д.
при нагоді нагадай про правила і пішоходам , а то вони в нас як корови в індіїRULES писав: але не забувайте пдр
Перевагу то він має, але не треба її так явно демонструватиRULES писав: пішохід має завжди перевагу на нерегульованому пішохідному переході
я наприклад на переході часто стикаюсь з тим що авто не пропускають, приходиться нагло заставляти зупинитись. але стараюсь діяти безпечно, пережоджу швидко.AndrewK писав: Перевагу то він має, але не треба її так явно демонструвати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей