Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Красафчєк!veresen писав: Тут я почав кірпічі відкладати. Вирішив шо ну його нафіг, дав по газах.
На память лишив тому бугайові огризок від яблука, який з успішність пролетів через його відкрите вікно
не думаю що щось дав би гегістратор в цій ситуації, курка їхала на червоне, він 5 метрів за переходом, но [цензура] б догнати і засунути руль в дупу не помішало то точно. Сам інколи так як перехід для пішоходів не на перехрестку, то помало пересікаю (особливо коли мені потім треба на ліво проїхати),бо бачу що нема пішоходів. Напевно тепер не буду так експерементуватиtopper писав: а шо найгірше шо без свідків і реєстратора водій би не мав в свій захист ніяких доказів
Винен власник, що не слідкує за твариною. Він же й закопає. Фініш.mister_X писав: який вибіг випадково з подвір"я
Це виключно добра воля і право, але не обовязокmister_X писав: ле я впевнений, якщо не дай Боже таке сталося по моїй вині - вивіз і закопав
+1AndrewK писав: Винен власник, що не слідкує за твариною. Він же й закопає. Фініш.
без коментарівpikach00 писав: Я би ще з такого власника бабло вибивав за завдану шкоду авто!
сусідка сказала, що добре було чути, як пес запищавMorozov писав: Може він навіть не замітив що переїхав собачку, якщо це було щось маленьке то він прсто міг подумати що камінь чи ямка...
Felix писав: а ти с ц у к о жосткій
в випадку нічиїх псів, то нікого, але якщо переїханий пес має хазяїв, які це підтверджують або їх сусіди то все можна реалізуватиVusiko писав: RULES, кого викликати? Мені бродячий пес вибіг, розвалив пів Фабії і побіг дальше. А вчора в селі Тусрай кидався, я йому бібікнув і той відразу лапки здер від сигналу. Певно інфаркт
RULES писав: ну а збив то збив
RULES писав: доречі, збитий пес може і пошкодити авто. в тому випадку треба було б викликати даі і рахувати збитки
mister_X писав: ПЕРЕЇХАЛА песика
RULES писав: доречі, збитий пес може і пошкодити авто. в тому випадку треба було б викликати даі і рахувати збитки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей