AndrewK писав: Надаю їм статусу куйла тупорилого. Мовчать.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AndrewK писав: Надаю їм статусу куйла тупорилого. Мовчать.
AndrewK писав: Виляю, обходжу і зупиняю. Виходжу...
veresen писав: Був зафафаканий і обкладений пісюнами в голос через відкрите вікно, перегородив мені дорогу, вийшов з машини і почав рухатись в моєму напрямку. Чувак бугай оказався.
Поворотніки? Нє, нє слишал... Не включаю ібо нафіг надаEvgenius писав: массово не включають показники поворотів.
от-от, я вже давно замітив, що чим дорожча машина тим більша ймовірність несправних поворотівpikach00 писав: Поворотніки? Нє, нє слишал... Не включаю ібо нафіг нада
а інші учасники руху мають бути екстрасенсами шоб продумати твої і свої подальші діїpikach00 писав: Не включаю ібо нафіг нада
Їхні проблемиromanbelyj писав: а інші учасники руху мають бути екстрасенсами шоб продумати твої і свої подальші дії
Ну да, а в тих хто на дешевій машині вночі світяться всі лампочки включаючи протитуманка. Вдень чомусь не працюютьManiak716 писав:от-от, я вже давно замітив, що чим дорожча машина тим більша ймовірність несправних поворотівpikach00 писав: Поворотніки? Нє, нє слишал... Не включаю ібо нафіг нада
pikach00 писав:важко довести
є таке - людина накупила синіх діодів, і мусить же всім показати що гроші потрачені не даром:) в кожній ціновій категорії свої особливості екплуатації авто - свої плюси і недолікиpikach00 писав: Ну да, а в тих хто на дешевій машині вночі світяться всі лампочки включаючи протитуманка. Вдень чомусь не працюють
Dexter писав: в найнепідходящому місці і підібрати люде
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей