Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
КожномуThug писав: Карочє, давай 200 грн
ну от сніг не за горами, яку нафік там стоп-лінію можна буде побачити? А по-друге, стоп-лінія - це лінія перед якою потрібно зупинитись коли на світлофорі червоне світло. Це не вказівний знак, а інформаційний, тобто коли їдеш знизу городоцької і проскакуєш на жовте цирк, то вже там на червоне треба зупинитись, а коли я їду з Я.Мудрого на зелене, то мене цей світлофор який розміщений НА ПЕРЕХЕРЕСТІ (а мав би бути до перехрестя) не стосується!Thug писав:topper, там стоп-лінія є, який нафік дублюючий?![]()
Ну дивись, світлофор стоїть по-середині перехрестя городоцької і з церкви юра, тобто я їду по-городоцькій під гору і стаю напроти перехрестя? Це раз. Друге, він дублює світлофор тих хто їде знизу по-городоцькій і водночас служить світлофором для пішоходів... Ну бо це гоніво, я виїжджаю на зелене світло і через 30 метрів червоне...Там би мала бути ТАБЛИЧКА "СТОП" в такому випадку, а стоп-лінію завтра замете снігом і шо тоді?Vusiko писав:topper, вуйку, ти не прав. От якби впендюрилася в тебе та шістка то дядя міліціонер тобі б доказав що ти порушник. Що він може дублювати?
topper писав: тобто коли їдеш знизу городоцької і проскакуєш на жовте цирк, то вже там на червоне треба зупинитись, а коли я їду з Я.Мудрого на зелене, то мене цей світлофор який розміщений НА ПЕРЕХЕРЕСТІ (а мав би бути до перехрестя) не стосується!
Dexter писав: більше так не роби
+1Gleb писав: де ти на права здавав?
По-суті - так!Gleb писав: http://maps.yandex.ua/-/CVBQ6MNN По твоїй логіці тут теж можна на червоне їхати, коли виїзджаєш з вул. Шолом-Алейхема?
чи зелена 2772?Zubasto писав: ВС1772СА Мазда 323.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей