то пісєц повнийBreaker писав: (або з ксеноном в протитуманках)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то пісєц повнийBreaker писав: (або з ксеноном в протитуманках)
в мене таке стоїтьmay писав: А хтось займався примочками по включенню дальнього світла на 20-30% замість ДХВ?
Штатне? чи дороблялось?Sluva писав: в мене таке стоїть
дороблялось,вірніше купив готовий девайс який електрики підєднали до системи світла,завів і через 10сек дальнє в 30% плавно увімкнулосьmay писав: Штатне? чи дороблялось?
Цікавить така штука! Де купував? Ціна?Sluva писав: купив готовий девайс
При включенні ближнього відключається? А при габаритах?Sluva писав: і через 10сек дальнє в 30% плавно увімкнулось
При включенні габаритів і відповідно потім ближнього відключається,індикатор дальнього вмикається тільки тоді коли дальнє включити на перемикачі...блимнути можна також...потужність світла можна програмувати від 30% до 70%,а можна взагалі програмно відключитиmay писав: При включенні ближнього відключається? А при габаритах?
Блимнути дальнім можна?
Як горить індикатор дальнього на панелі?
дякую!
Не матюкайся :) Я брав тут:may писав: там широтно-імпульсна модуляція? Чи розрізається проводка?
:)Sluva писав: Не матюкайся
Можна зробити таку штуку (під замовлення), 150-170 грн (залежно від комплектації) без встановлення. Також порекомендую майстра для встановлення.may писав:Цікавить така штука! Де купував? Ціна?Sluva писав: купив готовий девайс
там широтно-імпульсна модуляція? Чи розрізається проводка?
одне другого не виключаєmay писав: там широтно-імпульсна модуляція? Чи розрізається проводка?
Давай контакти, плз! цікавить!Pier писав: Можна зробити таку штуку (під замовлення), 150-170 грн
Шо "одне", а що "друге"???t309 писав: одне другого не виключає![]()
При грамотному підключенні - нічого розрізати не треба.t309 писав:одне другого не виключаєmay писав: там широтно-імпульсна модуляція? Чи розрізається проводка?
t309 писав: і нашим бидло дайцям легше не тре ніяких ПДР знати і в суди їх таскати не будуть все просто світить ближне ок не світить штраф, просто як двері.
так вроді як для того все і робиться.Speedo писав: а з дайцями все буде як завжди. "Ага, порушуємо, світло не горить, дававй включай фари, а мені 50 грн., і можеш їхати дальше"![]()
Хоч на моїй сарайці то зробити 5хв. часу, але я погоджусь тільки після того, як всім світлофілам пропишуть здерту тоніровку і безумовно включене світло в туалеті 24/7t309 писав:тре подати ідею законопроекту, заодно спосіб наповнити бюджет!
заставити всіх внести зміни в електрику авто таким чином щоб ближне горіло завжди як на нових авто і дати пів року на виконання + паралельно додати відсутність включеного ближнього до причин зупинки даяцями і вказівку останнім зупиняти всіх і вроводити виховну роботу перші пів року, а потім жорстко штрафувати, або взагалі права відбирати. дИвно що ніхто цього не робить, це ж реально золоте дно, бюджет буде не те що наповнений він буде переповненийі нашим бидло дайцям легше не тре ніяких ПДР знати і в суди їх таскати не будуть все просто світить ближне ок не світить штраф, просто як двері.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей