Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бо "жигулики" ачкують шо зараз їх хтось розведеDexter писав: а жигулики проїзджали мимо
коли літом в друга сіла акума на дорозі за містом, то прикурили MB S класу
в мене була така ситуація, коли мене дьорнули, але ми зупинились під горку і я попросив старшого дядька, що мене дьорнув, відчепити трос і покласти мені в багажник, бо в мене ручнік не працювавManiak716 писав: то давай трос бо мій новенький не хочу пачкати і якщо можеш то причипи сам" дьорнути його я дьорнув але трос йому прийшлось запачкати і чіпати за гак самому проблема не в ціні машини - проблема в людях
Sally писав: "то давай трос бо мій новенький не хочу пачкати і якщо можеш то причипи сам"
HacK писав: то тільки мене одного підхарили економісти зимові? виїде на літній на голольод і сунеться 20-30 км, і обїхати нема як...
є таке, мусив зустрічкою обганяти. Права смуга вільна і рівна!!!veresen писав: Вже другий день придурки сунусть по луганській 30-40 км-год ближче до лівого краю як повсиралися, і хрен пустять обїхати.
тут блін дві сторони мідалі - ми думаєм шо ані тармозят (шо насправді так і є, бо можуть посунутися вправо і нікому не мішати), а вони думают шо [цензура] дітают коли слизькоgribkoff777 писав:є таке, мусив зустрічкою обганяти. Права смуга вільна і рівна!!!veresen писав: Вже другий день придурки сунусть по луганській 30-40 км-год ближче до лівого краю як повсиралися, і хрен пустять обїхати.Я завжди нею йду, а то так вийшло, що з моста йшов, довелося зустрічкою...
В чому причина того, що люди такі недоброзичливі кругом? А то щось ніхто ніколи мені такого не казавSally писав: "заберіть машину бо колеса попротикаю"
займай два місця на парковці й тоді станеш "свій"Cr@zy писав: Щось напевно не так роблю...
щоб не натрапипити на нежданчика який зупиниться. потім вилазь з правої смуги. не всі спішать пропускатиколи права вільна абсолютно
Це скоріше небажання крутнути кермо зайвий раз. Вилізти з правої не проблемаMAECTP0 писав: щоб не натрапипити на нежданчика який зупиниться. потім вилазь з правої смуги. не всі спішать пропускати
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 18 гостей