+1Taras:) писав: треба було голосувалку прикріпити..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1Taras:) писав: треба було голосувалку прикріпити..
Ця машина - окрема історія. Це - поки що дуже вдала спроба Джилі пробитись в людиT5-R писав: мав В4 седан і зараз купив собі джилі емгранд.....наразі довольний
Myself писав:Ця машина - окрема історія. Це - поки що дуже вдала спроба Джилі пробитись в людиT5-R писав: мав В4 седан і зараз купив собі джилі емгранд.....наразі довольнийНавіть "Авторев"ю" - до чого дотошні - але написали, що вони в шоці, бо такими темпами ще пару років і всі ми будемо на китайських машинах їздити
![]()
Поганяли вони того Емгранда трохи - враження були обережно-позитивні. І це - незважаючи на "тісні стосунки" редакції з АВТОВАЗом... Так що Ермгранд поки що виглядає "найбільш просунутим" китайцем, я б його з Амулєтом і Сікей не порівнював
![]()
Для тих хто буде розказувати про кузов - відео, яке показує, що не все так погано... ВАЗ явно програє...
Ось сайт офіційного представництва. Дивимся на хетч: комплектація - максимальна, ціна механіки - 114 900 грн, автомат - 128 900 грн. Ще раз кажу - це фул, тут є все, від електрокрісел до підлокотників/ізофіксів/клімату/парктроніків, обігріву лобового і т.д....
Але це - вполовину дорожче за любе жигульме: ось тут можна знайти найдорожчу модель - пріоросарайза 86 280, ну і є ще довгобазна Нива 2131 за 99 000
![]()
![]()
Як на мене - за такої різниці в ціні та в якості - ВАЗ ніразу не конкурент...
я думаю ти помилився. при продажі джилі ти багато втратиш.та і взагалі хз чи продашOrrrk писав: поки їжджу на джилі то маю можливість наскладати грошей на нормальнішу машину
Пять лет назад «Бриллианс» и баварская компания открыли совместное предприятие по выпуску БМВ 3-й и 5-й серий. Не иначе как хозяева «Бриллианс» попросили художников из ателье Italdesign, ответственных за разработку внешности M2, придать машине черты баварского эталона.
гарний....Kost писав: Brilliance M2)
хіба даром,Dexter писав:Kost, ризикнув би взяти?
Dexter писав: я думаю ти помилився. при продажі джилі ти багато втратиш.та і взагалі хз чи продаш
похвалю своє колишнє болото9-ки унікальні машини, береш за 2800, убіваєш рік-два, а потім продаєш за 2900
і без жодного геморою
+100500Vexler писав: Через 5 років будуть не гірше корейців
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей