Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Враження. Ілта - Peugeot
Yelik
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:
Враження. Ілта - Peugeot

Повідомлення Yelik » Суб, 12 травня 2007, 00:25

Багато хто на форумі вже купив нову машину і може поділитись враженнями про фірмові СТО! Пропоную називати теми: "Враження. Назва дилера - марка авто англійською", так легше буде шукати відповідну тему.

Офіційний дилер Пежо у Львові - Ілта-Львів. Задеклаторована гарантія 3 роки або 100тис. км пробігу.

Після того як я забрав машину з салону, я "виявив" перші "недоліки". По перше скрипіла передня права стойка(найгірше, що час від часу) принаймі я так думаю ще досі невідомо і при пробуксовці передніх коліс був стук також справа. Поїхав я на офіційний сервіс Пежо - Ілту, вул. Хлібна, 4. Скрип не виявили(бо він проявлявся час від часу :( ), а про стук сказали цитую: "А ти так не їзди!" :o Чесно кажучи, я окуїв... Пізніше коли виявили і скрип(десь на 3-тій раз вдалось зловити момент), поставили машину на підйомник, грубо кажучи зробили діагностику ходової, нічого також "не виявили", а може і не хотіли...
Перші ТО проходили за планом нічого особливого, зробили заплатив і все :) . Перший рік на 14тис. полетіла втулка чи стойка стабілізатора, замінили без проблем. На 27тис.(ще 1-ого року) полетіло також щось із передньої підвіски, тут на прийомі манагер задумався, попросив зачекати, передзвонив запитав чи міняти по гарантії... поміняли.
А от далі почались приколи :) На 2-ому році "гарантії" в мене виникли питання з електрикою(машина не заводилась), потягнули на Ілту, вони перевірили сказали що у 80% це може бути що пропадає "-" на кузов, перетирається мінусовий дріт від роботи двигуна, порадили купити мідний дріт від жигуля :) вони його паралельно поставлять. Грошей не взяли. Купив, приїхав, поставили. Виставили рахунок... Кажу: "А гарантія?" Ну типу нема на то гарантії і т.д. Заплатив, правда там щось 20грн. було. По підвісці також приїжав з балкою, вже кажуть нема гарантії на підвіску, тільки один рік.
Зараз виникло питання з кермовою колонкою, потекла :o Вони як завжди по гарантії не хочуть міняти кажуть, було багато болота, неправильна експлуатація машини. Як виявилось злетів пильник, відповідно бруд дуже скоро "зїв" сальник і він став піддікати. Це питання зараз відкрите, я написав офіційну заяву на адресу Ілти, щоб вони мені дали відповідь у звязку з чим вони відмовляються у заміні кермової колонки. Відповіді ще не було.
Одним словом на Пежо реальна гарантія 1(один) рік. Далі будуть відмазки, причини аби не здійснювати гарантійного ремонту. А ціни на Ілті захмарі... таке враження що не Пежо обслуговують, а Мерседеси.

Були і приємні моменти.
Наприклад я поставив "музику" в машину без будь-яких претензій з боку Ілти(правда я і не бачив, щоб в них хтось займався музикою). Також директор нічого не мав проти встановлення нульовика і задньої банки, а от спортколектор ні :mrgreen: На багатьох сервісах того не дозволяють.

Якщо виникли питання запитуйте.

P.S. №1 Ще щось згадаю напишу.
P.S. №2 Жаль що нема альтернативних сервісів по Пежо або французах(принаймі я таких незнаю), а ще краще дилерів-конкурентів.
volleyball.lviv.ua/blog/

alexrovno
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення alexrovno » Суб, 12 травня 2007, 09:15

Мій друг теж купив пижика 407, тоже казав що на Ілті чесно кажучи найо*ують, не хочуть міняти по гарантії ітд. То він просто продав того пижика і взяв суперБ. Вже майже рік їдить ніяких проблем

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 12 травня 2007, 10:21

дивно так - не думав шо з новою машиною за 3 роки може бути стільки приколів....
а взагалі в мене дядько в свій час мав пижика 406 то завжди жалівся на ілту бо вони погано і довго робили все навіть не по гарантії а просто за гроші.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

peGas
Ім'я:Денис
Контактна інформація:

Re: Враження. Ілта - Peugeot

Повідомлення peGas » Пон, 24 вересня 2007, 22:15

В мого тата 307 пижик, проблем як таких не було, тіки є стукіт в задній павій дверці, на сервісі робили разів 5 за пару днів знову стукає чому вони не знають.

П.С. В мне гольф старенький зі слабесенькм мотором і з нульвою комплектацією і све одно мені він більше подобається ніж пижик

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » Пон, 24 вересня 2007, 23:24

Yelik,
Авто Mitsubishi Lancer, брав з нуля на НІКО за 4 місяці більше проблем ніж у тебе за 3 роки, відношення таке саме. Коли продав цю машину був більше радий ніж тоді коли її купував. Мало того, через пару днів після продажі дзвонить мені новий власник і "спокійно розказує",що він її полірнув на сервісі і одна сторона стала синього кольору (в машини колір чорний!), після цього познімали дверні обшивки і було видно як і де вона була бита!
От вам і нова салонна машина :angry

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Пон, 24 вересня 2007, 23:28

pavlo09 писав:Yelik,
Авто Mitsubishi Lancer, брав з нуля на НІКО за 4 місяці більше проблем ніж у тебе за 3 роки, відношення таке саме. Коли продав цю машину був більше радий ніж тоді коли її купував. Мало того, через пару днів після продажі дзвонить мені новий власник і "спокійно розказує",що він її полірнув на сервісі і одна сторона стала синього кольору (в машини колір чорний!), після цього познімали дверні обшивки і було видно як і де вона була бита!
От вам і нова салонна машина :angry
Хоч тту і про Ілту мова. Але відпишу :roll (да простить мене Модест... ой Модер :)) В те в те, що ти пишеш, слабов віриться... В такому випадку можна сміло подавати на провавця в суд IMHO, але шкода, що ти її перепродав.
Ford?

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 25 вересня 2007, 00:13

Fobos писав:В те в те, що ти пишеш, слабов віриться..

чому? можливо!
знаю випадок, коли працівники таких автосалонів брали новенькі машини, сидіння ше в кульках, "всє дєла" і ганяли бля як могли! Конкретний випадок: побили новеньке Вольво. Відрихтували і уроди продали як нове!!!
Sad, but true.

brrrr

Повідомлення brrrr » Вів, 25 вересня 2007, 09:05

Fobos, всьо можливо! І в суд ти не подаш бо на сервісі скажуть шо ти сам то порихтував і тепер всі пред*яви не канають, а треба було відразу коли купував дивитися.

weber

Повідомлення weber » Вів, 25 вересня 2007, 09:42

brrrr писав:Fobos, всьо можливо! І в суд ти не подаш бо на сервісі скажуть шо ти сам то порихтував і тепер всі пред*яви не канають, а треба було відразу коли купував дивитися.
Треба дуже шарючу людину шоб глянула та ще й хто б подумав на нову машину.
Але ж якби це сталося - автосалон можна було б закрити. Достатньо тільки статті в газеті, шо най...

Цікаво, а чого пижик такий захмарно дорогий? Може те, що він аж з Франції, а мерседеси ближче, а японців збирають не в Японії. Чи це в них такий прікол фірмовий :ninja ?

brrrr

Повідомлення brrrr » Вів, 25 вересня 2007, 09:44

weber писав:Цікаво, а чого пижик такий захмарно дорогий?
Це тому що дизайн пантовий. Від якого дєфки тащаться і багаті буратіно не проти купляти в якості подарунка ;)

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Вів, 25 вересня 2007, 09:46

brrrr писав:що дизайн пантовий
na lybutelja %)

brrrr

Повідомлення brrrr » Вів, 25 вересня 2007, 10:34

VAVAN писав:
brrrr писав:що дизайн пантовий
na lybutelja %)
Так кажу, для дєффок ;)

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 25 вересня 2007, 10:46

brrrr писав:Так кажу, для дєффок

Yelik??? :D
Sad, but true.

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Вів, 25 вересня 2007, 17:04

BOXER, хіба є кому дивуватись? :D
volleyball.lviv.ua/blog/

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » Вів, 25 вересня 2007, 23:14

Fobos,
Чому слабо віриться? Я багато чув про такі випадки (але нажаль після того як купив в салоні). От знайомий купив Октавію в салоні, зверху ніби все ок, а от відкриваєш двері і на стойках видно потьоки фари. І хто б міг подумати і подивитись при купівлі нового авто.
Якось на днях випадково попав в один салон. Дивлюсь стоїть Лачеті, дивлюсь так під кутом а задня ліва дверка і половина передньої горбата. Питаю менеджера що це таке, це ж вроді нова машина а він тіпа не бачить цього і відразу кудась подівся. А ж їм клієнта одного відбив (він це теж побачив) :D
Я теж колись не повірив б у таке, але тепер нічому не дивуюсь

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Сер, 26 вересня 2007, 07:34

pavlo09, Правду братуха говоришь. Мы когда брали Шкоду заказывали под себя, привезли, а там ямка на крышке багажника, говорим меняй, а в ответ без проблем через 2-3 мес. (деньги при этом заплатили), так как машина под заказ. :shock А до этого предлагали Шкоду сына Конопацкого (директор Галич-Авто), говорят берите, хорошая, чипованая, кожа-рожа и т.д. Я говорю она битая, а они да нет, вы что, нувьё. А Я говорю, лично стоял и смотрел как ее ударил трамвай возле СБУ на Сахарова, могу фото принести. В ответ: тогда Вам можно ее не предлагать.
Вывод: Купленая машина в салоне, это не значит что она новая!!!!!!! ;)
Dynamic Sport Latvia

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Сер, 26 вересня 2007, 08:53

21043 SW,
Когда ганяют самовоз, то часто случаються проколи. Если везут автовозом - почти никогда не бивает ситуаций.
А насчет того что берешь в салоне - по любому надо проверять авто когда забираешь. Даже не поскупиться на мойку ;)

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Вів, 02 жовтня 2007, 22:42

Почитал это все, вспомнил, как свою выбирал, и вывел принцип: идешь на стоянку и выбираешь самую грязную машину. Сто пудов будет небитая, никто и не пошевелится, чтобы ее, так сказать, "презентовать", а вот если машина сверх меры блестит и сверкает - жди подвоха. :D

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Вів, 02 жовтня 2007, 23:33

21043 SW писав:Галич-Авто
Историю другую про них слышал. На одной фирме брали машину для директора. Заплатили по безналу за Октавию. Приходят забирать. Шофер директора, мужик старой закалки, говорит давайте-ка ее на подъемник. Директор, мол, да на хрена оно тебе надо. Это не Волга, даже не думай туда лезть. Короче укатал-таки поднять. Подняли... В общем, машина падала с подъемника (!).

Вопрос как-то решили (вроде за цену Октавии и неразглашение дали им Superb). Но блин, кому-то же они ее потом продали.

GTI4

Повідомлення GTI4 » Сер, 03 жовтня 2007, 10:15

Розказую як бачив сам особисто пожитті довелося попрацювати менеджером з продажу автомобілів Шкода і Мітсубіші таких випадків шо машини були відверто бити незустрічав хоча в мене був список з як мінімум 1000 автомобілей утоплеників які файно продавалися через мережу дилерів Євро кару(всі помятають про повінь на закарпатті) також були випадки коли машину продали клієнту і ставили сігналки і всяку там х...ню і царапали чи навіть відбивали краску рідко коли люди взагалі замічали такі бока....шодо ІЛТИ то цей сервіс як і усі решта в нашому регіано гавняний а шо зробиш як приходиться там обслуговуватись бо наші МАЙСТРИ то ше гірше хоча зустрічаються профі які хоть феррарі можуть зробити круче Італійців але їх одиниці......а і ше одне пригадую як тіки нам завозили перші партій Мітсубіші якість зборки ууууууууу жуть........навіть якшо порівнювати з нашою Шкодою спалили раз сцеплення на Аутлендері то впихнули клієнту такого тіпа після обкатки всьо буде ГУД

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей