Dexter, Guka з Грузії, а ти не бачив, як там джигіти їздять і скільки фа-факань*метр квадратний*секунду часу там звучить зазвичайDexter писав: своєму водію передаш, шо не треба було так пінитись і давити сигнал

перший двістіперший

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dexter, Guka з Грузії, а ти не бачив, як там джигіти їздять і скільки фа-факань*метр квадратний*секунду часу там звучить зазвичайDexter писав: своєму водію передаш, шо не треба було так пінитись і давити сигнал
Оце така нездорова фігня, один раз також так попікся слава Богу ДТП не сталось, їхав собі чувак по головній, врубав правий поворот ну і я вирішив, що він повертає і я з другорядної стартую на право, а він виявляється їде прямо, добре що на зустрічній нікого не булоMAECTP0 писав: То хіба з прилягаючої вирішили виїхати на головну по якій "Гука" йшов із поворотником направо й не повернув а пішов прямо.
я думав ти їх і матізів, шеррі КуКу і т.п. не відчуваєш на свому бобіку.Коба писав: провтикав авейку
MAECTP0 писав: То хіба з прилягаючої вирішили виїхати на головну по якій "Гука" йшов із поворотником направо й не повернув а пішов прямо.
Dexter писав: з нашої сторони айемсорі![]()
як пальцем в небо.Dexter писав: саме так
то як в Єгипті. Отже авто з номера із сходу бачиш то треба дивитись не на поворотники а куди повернута голова водія - туда й повертатиме.Myself писав: Dexter, Guka з Грузії, а ти не бачив, як там джигіти їздять і скільки фа-факань*метр квадратний*секунду часу там звучить зазвичай
хлопаки могли просто переплутати повороти. й перед самим поворотом оговтатись що то не їхній.Thug писав: не можна орієнтуватися на включений поворотник.
Зараз ще Thug підтягнеться, якщо настрій буде матиVusiko писав:telko, дивлячись на твою швидкість, виродок на відео це ти
і однозначно буде мати привід для критикиКоба писав: Зараз ще Thug підтягнеться, якщо настрій буде мати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей