Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Re: ОККО
я набирав в любу посудину на різних АЗС , коли треба було :) Якщо сильно противились - взагалі нічого не казав , а просто заправляв прямо в багажнику , тобто - заплатив , допустим за 10 л , вийняв пістолет з горловини баку , набрав в баклагу в багажнику, решту - в бак ! 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Схема звичайно цікава :) Але заборона заправок у пластикову тару (будь-яку) діє законодавчо (я вже приводив раніше в цій темі витяги). Крім того мірна тара не може бути просто так винесена за межі АЗС. Але навіть якщо з кимось домовитись, заправити її і бігти в кущі переливати у свою пластикову каністру... Хм, ну я б хотів подивитись на це :) Думаю записи з камер спостереження цього складного процесу набрали б велику кількість переглядів на Ютубі, особливо якщо додати музику з Шоу Бенні ХіллаManiak716 писав:ОККО, так як в пластмасову каністру не заправляють, то чи можна зробити наступне - спочатку в мірник, а потім в сторонці перелити в каністру?

- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
ОККО, ну ваших мiрникiв я не бачив (див. поп. стор.), а на укрнафтi влiтку цей "складний" процес самi заправщики запропонували ... нiчого складного я там не бачив :) нiзя так нiзя :)
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
тупе наше законодавство. в сертифіковану пластикову каністру атестовану TUV у всій європі можна заливати, а в нас неможна
мені раз в півроку до бензопили треба 5л 95-го.
я підходжу до того питання по іншому. наприклад замовляю 35л, даю 5-10грн заправщику вперід і він тихенько спочатку мені в бак 30л заливає а тоді 5л в каністру і все ОК

мені раз в півроку до бензопили треба 5л 95-го.
я підходжу до того питання по іншому. наприклад замовляю 35л, даю 5-10грн заправщику вперід і він тихенько спочатку мені в бак 30л заливає а тоді 5л в каністру і все ОК
VAG вже не той
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
ОККО, Хмм, відео з камер служба охорони регулярно викладає в Інтернет?! Цікаво....
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
працівники пішли на зустріч; а ти "попалив" всіх. тепер їм втик й фіг дадуть запрвитись в баклажки...Maniak716 писав: нiзя так нiзя
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Maniak716
- Ім'я:Петро
MAECTP0, нixто нiкого не знайде :) хто буде передивлятись стiльки даних (хай навiть не вiдео а тiльки касу) - заправка то не 1а... ну i сенс шукати коли заправка не згорiла
тут з газом непонятка i нiкого не шукали
хлопцям респект i уважуха - не рухайте ix! :) не всi закони одинаково кориснi

хлопцям респект i уважуха - не рухайте ix! :) не всi закони одинаково кориснi
- ОККО
- Контактна інформація:
Так. То вже є арктика. Правда ще не -32*С, але добрих -25*С (випробування лабораторними методами) тримає.MAECTP0 писав:сьогодні на заправці - перехрестя Кульпарківська-В.Великого біля ПулсаДизеля висіла снижинка.
ТО вже завезли арктику чи на тій "славно-звісній" заправці пришпилились?
Не знаю до чого тут СО, але таке відео швидко підняло би відвідуваність каналу ОККО :)topper писав:ОККО, Хмм, відео з камер служба охорони регулярно викладає в Інтернет?! Цікаво....
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
Приїхав на ОККО на кільці Кульпраківська-В.Великого, хотів заправитись, але в мене замерз лючок баку, так заправщик пішов гріти чайник, щоб мені лючок розморозити, респект за такий сервіс 

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Контактна інформація:
та то ти не відходь від машини щоб в бак не насикали....Vusiko писав:MAECTP0,![]()
хай бояться.
ги... в кого в фільтрі там шось підозріле було?

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Мене таке питання також інколи турбує, але якщо згадати, як в нас "сертифікують" будь-що, в тому числі пластикові каністри, то я наше законодавство починаю розумітиRULES писав: тупе наше законодавство. в сертифіковану пластикову каністру атестовану TUV у всій європі можна заливати, а в нас неможна

volleyball.lviv.ua/blog/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей