Slim продавав Прадо, і ти запропонував обмін ...
Я тобі скажу твій товариш тоже сміливий таку машину взяв на пл номерах....
До речі часто його бачу в районі магнус - городоцька...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ziro-cool писав: нинька знов з пустомит до Львова прокатався, дорога говен, а не чути в салоні ніц, я![]()
Ziro-cool писав: Буваю біля Луки (газова кантора
[цензура], та я тож Пустомитівський)) Лук"яна знаєм, а вас не видівКоба писав: п.с. Буш в Пустомитах заходь в гості :santa
+1)))BAKS писав: та я тож Пустомитівський))
Можна на Ти, я не такий старийBAKS писав: [цензура], та я тож Пустомитівський)) Лук"яна знаєм, а вас не видів Свистіть))
То типу Фінвідділ, прокуратура чи Прикарпаття ?)Коба писав: Я працюю в жовтому ой тобто в білому домі, на другому поверсі каб. №24, біля суду недалеко.
вибачай останній раз!RULES писав: народ то вже шось зовсім не по темі розмова пішла!!!
Коба, Бля я вже майже тиждень в Ігора Михайловича гостююBAKS писав: Коба написав: Я працюю в жовтому ой тобто в білому домі, на другому поверсі каб. №24, біля суду недалеко. То типу Фінвідділ, прокуратура чи Прикарпаття ?)
а по бензі шо ?тоже хочу прадо,для львова саме то автоBOGUSJ писав: +1 за Прадо!теж знайомий купив правда з 2.7 але натішитися неможе!
його держава заправляє йому [цензура]...але сьогодні про розхід попитаю!DNK писав: а по бензі шо ?тоже хочу прадо,для львова саме то авто
якщо так, то краще брати бу сабурбана або тахоBOGUSJ писав: його держава заправляє йому [цензура]
ну вже не настільки!RULES писав: якщо так, то краще брати бу сабурбана або тахо
тільки дизель! на бєнзі там під 25 по містуZiro-cool писав: 100-ка Крузачі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей