Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Мєнти - козли! Депутати - козли!
Бидло - так тримати! viewtopic.php?p=923059#p923059
Припаркуй своє авто будь-як! Заблокуй рух на дорозі!
Вдаримо рагулізмом і хамством по рагулізму і хамству на наших дорогах!
Ура!.. Тобто, Мууууу!..
Бидло - так тримати! viewtopic.php?p=923059#p923059
Припаркуй своє авто будь-як! Заблокуй рух на дорозі!
Вдаримо рагулізмом і хамством по рагулізму і хамству на наших дорогах!
Ура!.. Тобто, Мууууу!..
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
П"янству - бій, *лядсту - йух 

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Igor_Lviv,даремно щось доказувати людям, поки не почнуть змінювати щось в собі, то так і будемо жити, і будуть клоуни з камерами бігати.
Igor_Lviv,
Що це у тебе за істерика ?
Народ був є і буде "не культурним" на дорогах поки контролюючі органи - даі не почнуть нормально виконувати свої функції, тільки ти ніяк не хочеш визнати що за бардак на дорогах відповідає даржавна Автомобільна інспекція, всі питання про рагулів, ідіотів і бидло на дорозі ти маєш задавати саме даішникам бо ти їм платиш за те щоб вони організовуали порядок на дорогах починаючи з контролю навчання водії, контролю реєстрації тз і закінчуючи покараннями на дорогах у разі порушення пдр !
Ще раз :
намає жодної країни, жодної нації де люди самі добросовісно будуть дотримуватись законів !!! Там просто є правоохоронні органи які нормально виконують свої функції !
Що це у тебе за істерика ?
Народ був є і буде "не культурним" на дорогах поки контролюючі органи - даі не почнуть нормально виконувати свої функції, тільки ти ніяк не хочеш визнати що за бардак на дорогах відповідає даржавна Автомобільна інспекція, всі питання про рагулів, ідіотів і бидло на дорозі ти маєш задавати саме даішникам бо ти їм платиш за те щоб вони організовуали порядок на дорогах починаючи з контролю навчання водії, контролю реєстрації тз і закінчуючи покараннями на дорогах у разі порушення пдр !
Ще раз :
намає жодної країни, жодної нації де люди самі добросовісно будуть дотримуватись законів !!! Там просто є правоохоронні органи які нормально виконують свої функції !

- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Morozov, даремно щось доказувати людям, поки не почнуть змінювати щось в собі, то так і будемо жити, і будуть клоуни з купюрами в зубах вибігати і цілувати ноги даішникам

Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
Yuzer,
100%
Є тільки два варіанти, одних влаштовує те що є сьогодні і вони вірять у казочки "головне самому бути правильним" а інші за те щоб нарешті щось почалось мінятись, не завжди їхні дії виглядають "ефектно", але краще так ніж ніяк.

100%
Є тільки два варіанти, одних влаштовує те що є сьогодні і вони вірять у казочки "головне самому бути правильним" а інші за те щоб нарешті щось почалось мінятись, не завжди їхні дії виглядають "ефектно", але краще так ніж ніяк.
-
Morozov, істерика швидше за все в тебе, читаючи твої пости, в тебе якісь комплекси відносно ДАІ. Чомусь в мене не буває ніколи зацепок з працівниками ДАІ, хабарів не даю.
- topper
Нажаль, не можу подивитись відео на роботі, тож:
дивіться!
дивіться!

- ФОКУСник
При чому без подвійних стандартів. Не уявляю собі отакого відношення до міліції в США (баян):Morozov писав: Народ був є і буде "не культурним" на дорогах поки контролюючі органи - даі не почнуть нормально виконувати свої функції
- topper
Enter, можливо мало їздиш
Я також коли по-вихідним їжджу - ніхто не спине!

-
topper, в день мінімум 100 км, а то й більше. Від кінця грудня 8000км накатав. Це мало?
- Igor_Lviv
Бодай би до одного хоч щось дійшло! Бо, бачу і знаю, більшість - марна справа.Enter писав:Igor_Lviv,даремно щось доказувати людям, поки не почнуть змінювати щось в собі, то так і будемо жити, і будуть клоуни з камерами бігати.
Тому - так і живемо.
Якщо люди тут плачуть, що мєнти їх не взувають, бо лише тоді вони б перестали бути рагулями - це зайвий раз підтверджує те, що вони не здатні самостійно нести відповідальність за свої дії, керувати СВОЇМ життям та вчинками. (Порушую і бикую, бо мєнти - козли).
Відповідно, це і є та сіра маса, яка потрібна тим самим представникам влади - яка іде на поводу в них і робить "те, що і вони".
От тільки різниця є невеличка. Представникам влади бикування обходиться задурно, а наші ідіоти рано чи пізно влетять. Казка є, про те, як в літаку ворона з ведмедем вимахувались. Викинули їх за борт. Ворона полетіла собі, а ведмідь - гаплик. Мораль казки - не вмієш літати, не вимахуйся. Так і наші бики - вони такі, бо така влада (ДАІ). Владі пофіг - а клоунам - ні.
Але то - не головне. Бо корінь зла не в ІДПС, не в депутаті чи міністрі. Корінь - вище. І навіть не в Президенті. А корінь - власне у кожного з нас в голові.
Мудруємо на своєму колгоспно-містечковому рівні, вигадуємо відмазки "чому я бик і хочу ним залишитись", а розумні люди - дивляться на той цирк, лахають від того ідіотизму і далі роблять те, що їм потрібно.
- А! Інспектор Петренко таки виявився редискою?! Інспекторе, Рагуль №458 з народу - заступайте на пост! Ви вже готові до виконання Ваших бидляцько-рагульських обов'язків по збору коштів з таких самих, як Ви і передачі цих сум нам на гору.
- Igor_Lviv
Не розписуйся за НАРОД! Не всі такі безхребетники, що їм лише нагайка потрібна, бо інакше вони розмазня та раби ще з монголо-татарського іга.Morozov писав: Народ був є і буде "не культурним" на дорогах поки контролюючі органи - даі не почнуть нормально виконувати свої функції
- ФОКУСник
Тобто ти віриш що все залежить виключно від тебе самого а ті кого наприклад розвели на алкоголь самі винуваті?Enter писав:Чомусь в мене не буває ніколи
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
ФОКУСник писав: При чому без подвійних стандартів. Не уявляю собі отакого відношення до міліції в США (баян):
наші мінти самі винні. Якби вони поводилися так як у відео з арабом на "феррарі" в Штатах, то відповідно їх і поважали б за неупереджене ставлення. А коли воно боїться зупинити дорогу іномарку коли той пересікає суцільну в них на очах, я вже мовчу про "мажорні ДТП" (бо то може бути син, родич чи знайомий його начальника чи т.п.), то про що можна говорити

Востаннє редагувалось Вів, 12 лютого 2013, 12:48 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
-
ФОКУСник, так, в більшості залежить від себе самого.
А я і не говорю що всі я ж вже тут писав що 90% нормальніі, законослухняні водії і приблизно так по всій Україні, але дуже велика кількість таких "ідіотів" і саме через остальних 10% ми маємо бардак, а чому ті 10% існують і саме головне чому їм це дозволяють ти маєш питати у даі, і якщо присутність "бидла" на дорозі тебе не влаштовує,Igor_Lviv писав: Не всі такі безхребетники, що їм лише нагайка потрібна,
то просто розказувати "почни з себе" це якраз і є безхребетно.
-
Morozov, про 90% нормальних законопослухняних трошки перебільшив.Половина водіїв їздить і паркується як хоче і де хоче. І не залежно від статусу чи марки автомобіля.
- Igor_Lviv
Еххх... Якщо б так було, ми б не те, що в Європі вже жили, а вся Європа на нас би рівнялась!Morozov писав: 90% нормальніі
А так, Азія - Азією. І абсолютно не через ДАІшників.

От приклад роботи даі який показує чим вони займаються насправді :
Людині розказують що він не пропустив пішохода і протримали 14 хв змушуючи доказувати свою правоту (на записі чітко видно що водій нічого не порушув),
а ті хто тут пише що я багато їзджу і проблем немаю, в такій же ситуації просто тупо дали б 100, або отримали пртокол, чи сказалиб: "та я подзвонив корєшу і він з ним порішав, а я поїхав нічого не плативши..."
Igor_Lviv,
тут взагалі не тема про "операторів", для чого спори на цю тему, твою думку вже всі знають давно
Такщо давай далі будемо писати про діяльність даі, а стосовно операторів то вони хай самі вирішують що їм робити, тебе ніхто не змушує хвалити чи критикувати їх, якщо вони тебе дратують то напевне краще просто не звертати на них увагу вониж до тебе не "чіпляються". А то виходить так що твої повідомлення (не по темі діяльність даі) закінчуються завжди доним і тимж - просто сперичанням форумчан, які всі однієї думки - на дорогах у нас бардак
А чи боротись з тим си просто спостерігати, якщо боротись то яким методом, "почати з себе" чи бігати з камерами - давай залишимо, хай кожен сам обирає свій варіант
Людині розказують що він не пропустив пішохода і протримали 14 хв змушуючи доказувати свою правоту (на записі чітко видно що водій нічого не порушув),
а ті хто тут пише що я багато їзджу і проблем немаю, в такій же ситуації просто тупо дали б 100, або отримали пртокол, чи сказалиб: "та я подзвонив корєшу і він з ним порішав, а я поїхав нічого не плативши..."
Igor_Lviv,
тут взагалі не тема про "операторів", для чого спори на цю тему, твою думку вже всі знають давно

А чи боротись з тим си просто спостерігати, якщо боротись то яким методом, "почати з себе" чи бігати з камерами - давай залишимо, хай кожен сам обирає свій варіант

Востаннє редагувалось Вів, 12 лютого 2013, 13:10 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей