Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну на тій s2000 я точно знаю шо ті чуваки там просто живуть на чайці і вона взагалі не стокова, я з нею їхав в одному заїзді.. кароче вона мене по зовнішній траекторії як стоячого обігнала. там ще таке круте антикрило було ))AnGeL писав: ага а на хондах одні майстри спорту
німецька фієста там показало 1.30.. зі 150 конями.. краще чим всі бмв, крім вроді одної ))AnGeL писав: ну типу виходить шо бмв найбільш пристосована до треку з німаків
+1AnGeL писав: бо ми живемо в Україні, і чайка відображає те, які машини реально валять на кільці в нас
літом особливо вночі, після 23.00 часто бачу долбодятлів, більшість з пл бляхами на хондах, парочка таких даунів біля мене газували на студентській, думали що я з ними тягатись будуAnGeL писав: на хонді по треку...
але найбільше на пл бляхахAnGeL писав: придурків на всьому багато
я то тоже хотів написати, згадав відео з тим гопніком. про праворуких, то майже те саме) просто не хотів образити тих хто нормальний і гоцає на польських...T5-R писав: придурків на всьому багато
але найбільше на пл бляхах
Викласти тобі відео де імбецил на Accord біля Socar у Холодновідці захєрачив 4 машини і втік, чи ти надаєш перевагу хардкору... скажімо як хондовод граючи в шашки робить спробу підсунути кільце у Холодновідці трошки ближче до ГородкаAnGeL писав: на бмв ганяє по місту, на хонді по треку...
якраз щойно дивився фільм... кому цікаво можете подивитись... якість поганенька, переклад самопальний з приколами, ну і сам фільм старий, але доволі цікавий...Schulz писав: Хонда - расовий спарцмен!
Переглянув 2 хв... не вже ти це все дивився?AnGeL писав:якраз щойно дивився фільм... кому цікаво можете подивитись... якість поганенька, переклад самопальний з приколами, ну і сам фільм старий, але доволі цікавий...Schulz писав: Хонда - расовий спарцмен!
ти то яке відношення до того маєш?AnGeL писав: кому цікаво можете подивитись
Я навіть відповідати не хочу, ти або на драгу у Львові не був.... або був але на якомусь іншомуSchulz писав: Ну хто би що не казав, але я не пам"ятаю випадку щоби на нашому драгу БМВ хоть раз взуло Хонду Хоча, може я помиляюся, бо сильно не слідкую, якщо неправий - то наведыть приклад. Але навіть якщо такі випадки і були хонда все одно в лідерах
Серйозний аргумент. Бо япошки дєцкі усі, от тому їх там малювали в салатовий, голубий і ше всякі дєцкі кольори і їздили там на нихSchulz писав: Хто не вірить - порахуйте скільки тачок у всіх "Форсажах" (і похожих фільмах) іпонських, а кійку німецьких ЗИ.: Для драйву однозначно "Міцубісі", "Субарікаі", "Хонда", "Сільвія/Скай". Для спокійної, розміреної їзди беріть "Мерседес", "Лєхус", буджетний варіант "Омега"
Коли форсаж вийшов я вже був старий ціпAnGeL писав: axel, ой-ой, тут зараз так говориш, а коли перший раз дивився форсаж то пісяв кіпятком, незнав яку з них хочеш найбільше і можеш навіть не відбріхуватись, всеодно не повіримо шо то не так
тю... навіть я то робив... і БМВ було класом нижче. Моя стара синя 30-каAnGeL писав: а на рахунок драгів у львові, ну давай, наведи приклади коли в одному класі бмв обїжджало хонду?
ну я навіть раз взув хонду на стоковому бмв .а там ваще без вихлопу тупо пряма труба яка не проходить в клас стрітSchulz писав: БМВ хоть раз взуло Хонду
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей