Ну ціна зрозуміло.... а якість я розумію ти оцінив, як розказував у темі японці vs німці, мацаючи панель?wazzup писав: ціна/якість

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну ціна зрозуміло.... а якість я розумію ти оцінив, як розказував у темі японці vs німці, мацаючи панель?wazzup писав: ціна/якість
то тепер у гольфодпрочерів нова оправдалака така?axel писав: що навіть якби фокус
Apokalipsis Хай мені влуплять попередження, або навіть 2 за навмисне порушення правил, але я мушу висловитися!Apokalipsis писав: то тепер у гольфодпрочерів нова оправдалака така?
а кажуть шо "француз" смак мають, імхо для машинки з претензією на спорт афігенна обшивкаwazzup писав: RULES, значить історично склалося, що це жесть
ооо да... обізвавсяApokalipsis писав: давно відомо що гольфоманя це хвороба,яка не лікується,
та для тебе усі форди найкращі у своїх класах.Apokalipsis писав: просто він як би найкращий у своєму класі,
чому нема. Є. Просто ціна неадекватна.Apokalipsis писав: в гольфах нема нічого класного
то Ви бмв-води тільки мацаєте панель, пробіжіться по темі японці-німці, там неодноразово про матеріали салону писалось з вашої сторониaxel писав: Ну ціна зрозуміло.... а якість я розумію ти оцінив, як розказував у темі японці vs німці, мацаючи панель?
проїхав 83 тисячі, я практикант а не фантазерaxel писав: а якість я розумію ти оцінив, як розказував у темі японці vs німці
+1axel писав: Ти взагалі знаєш щось інше окрім того щоб обливати гімном ВАЗ, і хвалити Форди?
Мій сусід дав 176 000 грн. і має магнітофон, і так його голосно слухає що до осені буде міняти динаміки*Lesyk* писав: як може машина за 26тис йти з заглушкою замість магнітоли
justfun писав: Ще трохи інфо:
VW представили новий Golf в кузові універсал:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей