+1twin писав: Я вимагаю ще снігууу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1twin писав: Я вимагаю ще снігууу
ви ще той не з'їлиhrdrive писав:+1twin писав: Я вимагаю ще снігууу
Ви би бачили, як митники польські пробували простукати мою машину. Мене загнали на яму і один знизу стукав, а інший в салоні не міг зрозуміти де той стукає. Спочатку думали, що подвійне дно, а в кінці вже хвалили обезшумлення. На кордоні з Німеччиною також погранці не стільки документи перевіряли, як ходили довкола і розглядали. До "копійки" вже почали приглядатися на заході. Треба буде на машину клеїти емблеми країн, в яких вона побувала - як колись на валізи.weber писав: VETERAN, нічо собі копійка їздить по Європі
VETERAN писав: Треба буде на машину клеїти емблеми країн, в яких вона побувала - як колись на валізи.
Не,з тих гаражів ніхто ніколи не виїжджає вже рокамиweber писав: Sluva, лол, ти свій гараж розкопав, а сусідні два закопав ще більше
Паходу якесь китайське (цензура) без габаритів чи стопів.[/off]Speedo писав:Sally писав: на бобіку.
а конкретніше? УАЗ патріот?
Скажи марку свого "бобіка"
то мабуть СливаRomK0o писав: 2 години сьогодні гараж викопував. До половини снігу намело. Шей сусід з-під свого гаражу весь сніг мені перекинув.
вчора на трасі мухосра Червоноград-Львів якийсь клубний офроад УАЗік всіх бажаючих висмикувавRULES писав: знайомі з 4*4 клубу на підготовленому Л200 вчора на київській трасі видьоргували тих хто застряг.
то саме всюдиAndriy01 писав: З головних дорог з’їхати - глибока каша.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей