Трохи спробував Пейнтом побавитись

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Розклеювати не поможуIgor_Lviv писав: Я, про таблички - в долі.
оце да, зразу в памяті картина з підземної парковки кінг-кросу. відйїдь пару десятків метрів, постав машину на вільне місце, так нє, блін, стати треба обовязково біля входу раком, але йти ближче...bossjara писав: - подивись сусідню тему, 90% встають там не тому що нема де, а тому що ближче що входу що й логічно, бо інвалідам тяжче добиратись. Про владу і все решта то добре але давайте спробуємо почати з малого
Igor_Lviv,
Я б казав на якомусь пластику. З кріпленням до стовпа чи решітки.
Знаю, що:
1. Рукавичка - там знак на паркані. Нічого не приклеїш.
2. Сільпо Сихів - стовп.
3. Сільпо Південний - стовп.
вкурсі... просто згадалось.Morozov писав: Тут здається мова йде не про наклейки на "авто рагулів", а просто на стоянках де є знак "місце для інваліда" паралельно із тим знаком хлопці планують встановлювати (клеїти) свої знаки чи таблички !
То якого, перепрошую, БУЯ хоч один з вас має наглість принижувати цих людей?? Куди дивляться модератори??Інвалі́дність — соціальна недостатність внаслідок обмеження життєдіяльності людини, яка викликана порушенням здоров'я зі стійким розладом функцій організму, що призводить до необхідності соціального захисту і допомоги.
я також так думаю, єдине що є такі речі як адаптація перекладу - якшо перекласти дослівно воно якось кострубато звучить. Та й з рештою як на мене не принципово як саме буде звучати фраза - головне шоб до далбадятлів вона доходила.Igor_Lviv писав: Я вважаю, що не потрібно вигадувати ровер та придумувати інтерпретації. Польський варіант, який подавали, як першоджерело - і чудовий, і доходить, і гостро.
особисто я проти(з багатьох причин), але якшо більшість скаже - то так і зробимIgor_Lviv писав: Більше того, можна попередити і ДАІ, міськраду та ЗМІ (напр., ЗІК). Не для піару, а для пропаганди культури.
1. ДАІ. Дізнаються, що означає табличка 7.17 і може почнуть дивитись і за цим.bossjara писав:особисто я проти(з багатьох причин), але якшо більшість скаже - то так і зробимIgor_Lviv писав: Більше того, можна попередити і ДАІ, міськраду та ЗМІ (напр., ЗІК). Не для піару, а для пропаганди культури.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей