ну або краще таки "на наше місце", так щоб то виглядало як зауваження від самих інвалідів... незнаю, то всьо імхо... якшо шо то я за, чим зможу тим поможу...mister_X писав: НЕВЖЕ ТИ ВВАЖАЄШ СЕБЕ ІНВАЛІДОМ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну або краще таки "на наше місце", так щоб то виглядало як зауваження від самих інвалідів... незнаю, то всьо імхо... якшо шо то я за, чим зможу тим поможу...mister_X писав: НЕВЖЕ ТИ ВВАЖАЄШ СЕБЕ ІНВАЛІДОМ?
Sluva писав: треб то вирішувати раз-два,бо чим більше буде обговорень тим менше шансів зробити
baramelik писав: вот, можливо, кажіть варіанти. векторний файл дам на вимогу. все це, звичайно, якщо потрібно...
Приєднані файли:
inv_sign.jpg [ 97.94 Кб | Переглянуто 123 разів ]
Не проблема.Sluva писав:Остап якраз якщо вжити слово "інвалід" то буде не коректно. А так має бути гостро щоб дойшло до наших рагулів...
Вопшем той варіант Liuskywalker найкращий і треб то вирішувати раз-два,бо чим більше буде обговорень тим менше шансів зробити
якщо голосуємо то я теж.vovik писав: Я за цей варіант малюнка.
сьогодні займусь цим питаннямIgor_Lviv писав: Відкритими залишаються питання:
1. Хто може зробити ці таблички?
2. Яка орієнтовна вартість?
твоєї думки ніхто і не питався. маєш якісь претензії - іди з ними в суд.ФОКУСник писав: Але назва теми на мою думку не прийнятна!
давай ти будеш ставити умови деінде і комусь іншомуФОКУСник писав: Змініть назву - і я гарантовано приєднаюсь до акції (фінансово).
займіться краще обидвоє чимось корисним.ФОКУСник писав: завтра спробую видзвонити знайомого дизайнера - можливо він щось підкаже по дизайну шрифтів
Боксер я тож так думаю. Саме тому мені здається оптимальний варіантBabak писав: менше тексту!
ок, дзвони.bossjara писав: я тебе завтра наберу порахуєм шо би то коштувало
Ні-ні. То ми з тобою в курсі, бо прийшли сюди з іншої теми і наперед знали про що тут мова.bossjara писав:твоєї думки ніхто і не питався. маєш якісь претензії - іди з ними в суд.ФОКУСник писав: Але назва теми на мою думку не прийнятна!
ніхто тут не збирався нікого ображати
ФОКУСник писав: Змініть назву - і я гарантовано приєднаюсь до акції (фінансово).
Дискусію з приводу слогану, як я писав вище, можна пригальмувати.Petia писав:На мою думку слоган "Справді хочеш бути на нашому місці?" більш коректний, оскільки в ньому є підтекст - чи справді хочеш бути на місці неповносправної людини, бо в "Справді хочеш на наше місце?" я бачу лише запитання чи дійсно хочеш тут припаркуватися на цьому місці.
а є покарання офіційне за паркування на інвалідній парковці?Igor_Lviv писав: ільше того, можна попередити і ДАІ, міськраду та ЗМІ (напр., ЗІК). Не для піару, а для пропаганди культури
змусив поритися :)bossjara писав: якы розмыри стандартноъ таблички, наприклад 7.17? я вже весь ДСТ перерив але тупо не бачу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей