І задумався чи то йти терміново відкопувати гараж і гнати машину під хату чи судячи з :
Най стоїть до Паски в гаражіAndriy01 писав: Колії + лід. Машину кидає вліво-вправо на тих шматках льоду.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Най стоїть до Паски в гаражіAndriy01 писав: Колії + лід. Машину кидає вліво-вправо на тих шматках льоду.
AndrewK писав: логіка в тому., що комунальники виродки, всі без виключення
йой... хай би пішоходам ноги мокли, страші люди шпортались, падали...YURIO писав: тому і плаваєм,а не їздимо...
Sluva писав:Подивився погоду на польському сайті,походу нас чекає в четвер-пятниця 2-а серія Марлезонського балету![]()
+1MAECTP0 писав:йой... хай би пішоходам ноги мокли, страші люди шпортались, падали...YURIO писав: тому і плаваєм,а не їздимо...
а то гума замочилась? треба знімати й на батарею???
я думаю , що вони роблять дорожки біля бордюрів , щоб був вільний стік до дощоприймачівcdrom писав: Який толк з того, якщо до бордюра при такій погоді і так не доїдеш?
Так і є, говорили по радіостанції що очікують дощ,тому і чистили, а тут буде знову сніг та щей мороз.Liuskywalker писав:я думаю , що вони роблять дорожки біля бордюрів , щоб був вільний стік до дощоприймачівcdrom писав: Який толк з того, якщо до бордюра при такій погоді і так не доїдеш?
ха-ха-ха, до гаража ще попасти требаSluva писав: Най стоїть до Паски в гаражі
Liuskywalker писав:ще одна "біда" з невчасно прибраним снігом
http://korrespondent.net/kyiv/1527102-k ... orazheniya
Київ , але в нас ,думаю, ситуація не набагато краща
но достаточно токсичное, чтобы нанести серьезный урон живой силе столицы
Шо ти читаєш?Тому доказательство - ее новые кожаные сапоги, покрытые белым налетом и трещинами.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей