Багато - це ти один серед нас?Morozov писав:а багато хто героєм !

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Багато - це ти один серед нас?Morozov писав:а багато хто героєм !
"Нас" багато "нас" не подолатиThug писав: Багато - це ти один серед нас?
Також вагаюсь між "затьмарило" та "якщо є".S_V_B писав: рагулізм і як мінімум не вихованість......... а ті хто виходячи з цього відео вважають автора героєм напевно їм затьмарило розум звичайно якщо він є.
Thug писав:Багато - це ти один серед нас?Morozov писав:а багато хто героєм !![]()
Тобто ? Щось не дуже розумію до чого ти це написавКоба писав:Тобто, якщо ти не з нами, тоді ти проти нас?Morozov писав: Самий правильний підхід
Серед вас це серед кого ?Thug писав: це ти один серед нас?
Так ніхто не проти такої думки, от суть тут у іншому - як могли посадити на 3 доби за те що не передав документи ?S_V_B писав:конкретне відео нічого героїчного не бачу, а навпаки рагулізм і як мінімум не вихованість.
Звичайно що отримують ! Але мені якось байдуже хто і скільки там отримуєS_V_B писав: тільки організатори за це отримують девіденти певні.
в ДК як і всюди э і лосі, і олені і ще багато різних людей...Thug писав: а лось з ДК - абичний лось з ДК
Так ми потроху до того і приходимо, що ДК то і є ДАІ. Ті самі мудаки, ті самі бики. Манери - однаковісінькі.Maniak716 писав:але з чого ви взяли що все що іде з назвою ДК є дійсно з ДК?
Таке враження що фраза "всі хто не знами ті проти нас" якраз і стосується "не прихильників" дк, якщо людина проти даі то автоматично вона записується у вороги, і те що посадили на 3 доби за "не передачу" коли у нас вже більше року не потрібно передавати, є нормальним явищем якщо судять "активіста дк"Maniak716 писав: а я знову тебе не розумію
От тут справді рагуль...LEgEnDA писав: Типовий рагуль... Я на сваєй паласє вааПшєта
Maniak716 писав:а з приводу суду і 3 діб, то скажу так - на мою скромну думку, це те саме що дати чуваку 3 доби за проїзд на зелене
його засудили не за те що він мудак чи лось, чи за якесь порушення ПДР, а конкретно за "не передачу документів"
з ваших слів (в даному випадку S_V_B і мовчазної згоди опонентів Морозова) виходить так, що якщо чувак мудак, то його можна "закрити" сфабрикувавши докази
але якщо чувак "рубаха парєнь" і "свій", то що йому можна пробачити все, чи майже все?
Коба, ти ж писав що хочеш жити по закону, а не по поняттях, а я знову тебе не розумію
от тут я плюсуюсьIgor_Lviv писав: Ті самі мудаки, ті самі бики. Манери - однаковісінькі
Так тут вже багато разів писали, колись всі водії були "такі як треба" штрафи були маленькі і тому на розводи чи просто відстоювання своїх прав майже ніхто не звертав уваги, а от як підняли штрафи то народ почав задумуватись що 100гр за порушення це вже не мала сума за яку варто посперечатись от і почалось, нормальної мови даішники не розуміли, для них принести візир до водія це вже - "я вам що офіант" от як результат народ почав пробувати метод - "з бидлом по бидляцьки" який як виявляється є досить дієвим, що правда деякі персонажі занадто захоплюються цією справою і це перетворюється на цирк,Maniak716 писав: от тут я плюсуюсь хоч і кажуть що клин клином вибивають,
У даному випадку що ти хотів? Щоб ми чергове бидло жаліли? Щоб закрили очі, на те, що він - бичара і почали тут ойкати і айкати?Morozov писав:те що посадили на 3 доби за "не передачу" коли у нас вже більше року не потрібно передавати, є нормальним явищем якщо судять "активіста дк"
Пєтя.Там інша цитата..Maniak716 писав: не дивлюсь а вгадую - "вор должен сидеть в тюрмє"?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість