Шо то може бути і порадьте як того позбутися?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
почекати поки розтанеAndriy-doker писав: як того позбутися?
гул чути було ше до зими...cat-yellow писав: - замерзла подушка двигуна- підшипник- набило льодом в захист двигуна і замерзло Andriy-doker написав: як того позбутися? почекати поки розтане
масло є місяць тому провіряв, і рівень є нормальний, і на вигляд масло ше досить нормальне...vazik писав: чьото з КПП скорше всього! Підшипники валів треба дивитись.... Масло в КПП є??
Andriy-doker писав: в салоні чути гул
сорри за офф : а такое бываетcat-yellow писав: - замерзла подушка двигуна
чути було б ззаду! Сам знаю, бо в самого таке було!ROVA писав: Провіряй редуктор моста, і масло в ньому.
то КППAndriy-doker писав: якшо нахилитись до торпеди по середині тобто біля магнітоли то звідти чути гул
ну , кагбе в жигулях при такій швидкості мотор пісню нєхіло співає , бо якщо в тебе рідний 01 міст , то оберти на 110 км\год майже до 4,5к доходять :) Вижати сцепу пробував ? Щось міняється ?Andriy-doker писав: в мене 4-ох ступка і при скорості 110-120км в салоні такий гул стоїть шо просто оху*ти можна!
В іно таке є, в ваз-ах - не знаю, але, як варіант... Хз...Black писав:Andriy-doker писав: в салоні чути гулсорри за офф : а такое бываетcat-yellow писав: - замерзла подушка двигуна![]()
![]()
в классике на заднем приводе ???
а такий варіант теж не виключається .Andriy-doker писав: вже починає здаватись шо там цілий букет....
є в мурзілках описані методи виключення - наприклад , редуктор без нагрузки не виє , дифференціал - в поворотах і т. п. погугли якийсь мануал по ВАЗам , майже всюди є .Andriy-doker писав: то шо може бути шоб зразу знав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей