В 1000, думаю, можнаvovka писав: ну ясно.. думаю в 1000 можна вкластися.
мене більше квитки цікавили (бачу вже вище) і чи якісь страховки там потрібні додаткові на свою машину ? все ж таки трек то не забавки ще й чужій країні.думаю українська страхова каско явно буде не в захваті якщо розвалити машину там.
![]()
Страховка - вимагається "зелена карта". Каско дійсно навряд чи спрацює

Тому їхати треба обережно. І краще з самого ранку - менше машин
На чайці не був. Тут траса дійсно складна - і повороти, і рельєф складний.vovka писав: але от думаю що 20км то дофіга.. на чайці 3км коло, і сесія 15хв. реально я проїжджав біля 30км за 15хв (тобто 1.5 круга нюрбургрінга, притому що траса прогнозована і понятна, досить швидкісна. а тут 20км попробуй но повороти вивчи..) і останні кола думав що пора би вже перепочити і машині і мені, подумати над помилками і в другій сесії навалити по справжньому
.
Прикол, що пів траси дорога непомітно йде вниз, а другу половину - вгору. Це все маскується постійними горбами вверх-вниз. Але на тій другій половині помічаєш, шо шота не тягне мотор. Я вже навіть злякався, що турбіну вбив

Просте вивчення карти не допоможе, треба готувати себе в симуляторах. На повному серйозі

Чьорт, от забув засікти. Приблизно можу прикинути, що на 80 км пішло десь 25-30 літрівvovka писав: так що 4 кола по 20км то багато. бензини в баку хватило ?
середній розхід не засікав на тих 4 колах ?