Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Квартирне питання
-
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
BOXER, а кран з позначками 1-2-3-4-5 - це і є термоголовка.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Re: Квартирне питання
Та вже як на то пішло, то і звичайним краном можна насобачитись, неповне відкриття тіпа, але то вже не феншуй [emoji12]
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
- Ім'я:Тарас
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Liuskywalker, термоголовки маю парафін всередині, який набухає взалежності від температури в кімнаті. цифра 4 - це, наприклад, 21градус. А звичайні крани будуть завжди пропускати.
- Liuskywalker
Та я вкурсі, то я Баксьору писав на його 1234 [emoji1]rocker писав:Liuskywalker, термоголовки маю парафін всередині, який набухає взалежності від температури в кімнаті. цифра 4 - це, наприклад, 21градус. А звичайні крани будуть завжди пропускати.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
так а я про шо? за позначки платити в кілька разів більше... по факту - від міри "закрученості" регулюється тепло, так? ну от.rocker писав: а кран з позначками 1-2-3-4-5 - це і є термоголовка.
до сраки тоEnter писав: а позначки на термоголовках то температура при якій вони спрацьовують

Sad, but true.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Не смердить тобі, бо до 7 поверху вже вивітрюється, а ти рідко виходиш
А то якраз недолік забудовника, я питав, якась там завузька труба і не справляється і хрен що зробиш, хіба міняти там все. Стіни криві всі, дуже криві! А, ну і з балкону у мене відвалилось вже немало бетону, добре що внизу ніхто не ходить. Ну і шумоізоляція просто ніяка, я чую сусідів зверзу і збоку причому деколи до єдиного слова розбірливо. І будинок таки штрафбат будував [emoji2]
Але суть в тому, що так скрізь і з новобудовами тими буде так само, хіба стіни може під прямим кутом будуть сходитись. Ще раз скажу, якщо якісно потрібно, то або самому будувати, або якесь елітне житло, але у нас таких немає походу, бо ціна квартири там співрозмірна з ціною особняка.

Але суть в тому, що так скрізь і з новобудовами тими буде так само, хіба стіни може під прямим кутом будуть сходитись. Ще раз скажу, якщо якісно потрібно, то або самому будувати, або якесь елітне житло, але у нас таких немає походу, бо ціна квартири там співрозмірна з ціною особняка.
Востаннє редагувалось Суб, 31 січня 2015, 11:06 користувачем Fobos, всього редагувалось 1 раз.
Ford?
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
BOXER, Oventrop дуже добре працює .Регулюється не від міри закрученості 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Fobos писав: якщо якісно потрібно, то або самому будувати, або якесь елітне житло, але у нас таких немає походу, бо ціна квартири там співрозмірна з ціною особняка.

Sad, but true.
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Ну так вот и качество-нагнали толпу-не строителей вообще строить дом.При том что они хотят и бухать и курить-в итоге вот эти дома.Fobos писав: Не смердить тобі, бо до 7 поверху вже вивітрюється, а ти рідко виходиш А то якраз недолік забудовника, я питав, якась там завузька труба і не справляється і хрен що зробиш, хіба міняти там все. Стіни криві всі, дуже криві! А, ну і з балкону у мене відвалилось вже немало бетону, добре що внизу ніхто не ходить. Ну і шумоізоляція просто ніяка, я чую сусідів зверзу і збоку причому деколи до єдиного слова розбірливо. І будинок таки штрафбат будував
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Ще можу сфоткати як приварені перила на балконі, це взагалі здоровому глузду і логіці не піддається, таке врадження, що їх варили не зварочним апаратом, а за допомогою блискавки в повнолуння і не нормальна людина а епілептик в стані припадку. Але зрештою як казав Вовка, будинок стоїть і не розвалюється, хоча думаю тут більше заслуга інженерів і архітекторів та проведеної геології, а не так як зараз, будують на карстах (Набережний квартал) або на місці бувшого секретоного заводу (Плоярон) де невідомо які відходи були і забруднення.
Ford?
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
мій батько 40 років на тому заводі пропрацював і те саме розказує про відходи тільки в "подробностях"Fobos писав: місці бувшого секретоного заводу (Плоярон) де невідомо які відходи були і забруднення.

- Liuskywalker
А що то за контора "Фамілія" ? Біля Гелікону підготовчі роботи вовсю, будку-офіс поставили, грязюки нарозвозили по всій дорозі... Я, правда, хз, що там буде, висотку по ідеї там не втулиш, бо злітна смуга, але і коттедж з видом на ту ж смугу і шумом навряд чи попитом буде користуватися...
- AndReikO
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 1 раз
Вроді Набережний квартал там має будуватисяLiuskywalker писав:А що то за контора "Фамілія" ? Біля Гелікону підготовчі роботи вовсю, будку-офіс поставили, грязюки нарозвозили по всій дорозі... Я, правда, хз, що там буде, висотку по ідеї там не втулиш, бо злітна смуга, але і коттедж з видом на ту ж смугу і шумом навряд чи попитом буде користуватися...

- weber
- Подякували: 0
BOXER, ти не шаришBOXER писав: так а я про шо? за позначки платити в кілька разів більше... по факту - від міри "закрученості" регулюється тепло, так? ну от.

Звичайний вентиль не призначений для проміжних положень, а тільки вкл/викл. Якщо його юзати як регулятор, то він може за якийсь час вийти з ладу, + неточності, + можлива часткова розгерметизація і саме основне - довго крутити

Термоголовка - для регулювання і проміжних положень. Інше питання чи автоматична (парафін, датчики треператури і т.д.) чи просто ручна 12345.
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
ВІДНОВЛЕННЯ ВТРАЧЕНИХ ДОКУМЕНТІВ НА ЗЕМЛЮ???!!!
як зараз відбувається процес, хто знає?
як зараз відбувається процес, хто знає?
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
та шо ви достались з тими термоголовками? нафіг вони нада. я раз накрутив кран і більше ніколи його не трогав
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
Fobos, То 92 рік будинку?
останнє фото вражає

останнє фото вражає

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
думаєш в новобудові інше ?Fobos писав: Ну і шумоізоляція просто ніяка, я чую сусідів зверзу і збоку причому деколи до єдиного слова розбірливо

я на Рубчака чую як хтось по паркету тупо ходить, чую як говорять (на щастя з сусідом одна стіна і тільки у вітальні), чую як по сходах по кривій плитці яка вже відвалюється йдуть (а тут доречі сходи бетонні без плитки, шо мені значно більше подобається) і шо.. а тут доречі нечую, бо підлога на лагах, а не по стяжці. відать гасить чи шо, чути хіба як дитина сильно дуже товчеться нагорі.
так шо то таке всьо відносно.. в новобудовах з шумкою нічим не краще.
небуде принципово кращої якості, хіба шо якісь "елітні".Fobos писав: Але суть в тому, що так скрізь і з новобудовами тими буде так само, хіба стіни може під прямим кутом будуть сходитись.
ну може трохи рівніше.. але більшість тих косяків нормальний майстер при ремонті згладить і то замітно майже небуде.
А ось фото з новобудови, свіжак

А так то ясно шо краще самому збудувати будинок. А особливо своїми руками, інакше гарантій відносно рівних стін нема :)
В 90 була здача і я в цей будинок поселився і пішов в школу ))AVP_6 писав: То 92 рік будинку?
А будували десь в 88-90.
За час проживання проблеми тільки з опаленням та й то можна сказати надумані, бо центральне опалення не відповідає вимогам часу. Світло є завжди. За винятком нещодавньої поломки, але так раз на 10 років буває. І доречі всім коли вимикали то тут хоть би раз вимкнули

ну так там горіло ))) і взагалі до тих щитків всім пофігу.. бо за світло платиться по загальному лічильнику (ділиться на площуAVP_6 писав: останнє фото вражає

та може і вивітрюється але в підїзді запах нормальний. дуже рідко шо шось тхне.Fobos писав: Не смердить тобі, бо до 7 поверху вже вивітрюється
а от в любу хрущовку я як заходжу то якийсь такий затхлий сморід в підїздах, старість напевно так пахне. дуже рідко попадаються такі де не тхне чимось непонятним.
Але як не крути а зараз ми бачим що деякі технології за 25 років все ж значно змінились, і тому старіші будинки програють.
- Проводка вже не алюмінієва а мідна всюди.
- Труби каналізації вже не чугуняки які заростають, а пластикові.
- Опалення вже всюда не центральне, а автономне.
- всі нові будинки вже утеплені.
Взагалі якось так сталось шо я всьо життя жив тільки в нових будинках. Як то купити беушну хату після когось - для мене непонятно. Тому як не крути, а якшо для себе то має бути тільки новобудова має бути, тим більше зараз ще й ціни дуже адекватні на фоні беу

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Та ті мідні дроти то таке, був я на одній будові, то вони розводку до хати роблять білим кабелем ШВВП типу, у нього термін служби 15 років, а вони його в стіни мурують. Я про те, що якість будівництва то все відносно, щотв тих білих будинках, я навів докази, так само і в новобудовах про які ти писав. Живуть люди, головне щоб будинок не впав.
P.S. У мене в хрущовці на каховській щитки горіли багато разів, але в підїзді не тхнуло ніколи :-D
P.S. У мене в хрущовці на каховській щитки горіли багато разів, але в підїзді не тхнуло ніколи :-D
Ford?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей