Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Япона мать рве хаябузу
lizun
Стать:жінка
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення lizun » П'ят, 24 лютого 2006, 14:00

Ги. в чувака з психікою не все в порядку :smile:

Myltik
Стать:чоловік
Контактна інформація:

Повідомлення Myltik » П'ят, 24 лютого 2006, 15:06

Andre писав:Ну ти і дурний, ти краще насрай собі в багажник!
:megalol:
А я японців люблю :smile: -і німців люблю :smile: ,але мене підкидає від Toyota Celica- Я В ЦЮ МАШИНУ ЗАКОХАНИЙ ВЖЕ ДУЖЕ ДАВНО,а друга по-списку це Honda Accord(така як в A1-і колір Milano Red)

Andre
Ім'я:Andre
Номер:ANDRE
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » П'ят, 24 лютого 2006, 18:24

21043 SW писав:Andre
Якщо б Ти просто дав ссилку на сайт де та інфа повішена і написав би як вони її файно зробили, всьо би було чикі, але ж Ти знов себе ведешь як останній кончений провокатор:
Andre писав:І яке нафіг німецьке чудо зможе з 3.0 мотором зробити щось подібне?
Японці - РУЛЕЗ
Andre писав:Думаю ти вживу її не бачив.
А побачив би впісявся б.
Andre писав:от це справжні спорткари. Тачки, які вартують всього на світі!
Andre писав:Ну ти і дурний, ти краще насрай собі в багажник!
Andre писав:так шо БМВ відсосує!
Нашо Ти це робишь? Тебе ж під'бн....ти 2 сек., але ж Ми цього не робимо. ЗАСПОКІЙСЯ і позабирай не потрібне в своїх постах. Просто напиши: "Японці славні пацики, бо зробили супер-кар, який.... "
Ти можешь ображатись на мене але мене особисто це почало напрягати.
П.С. Особисто проти Тебе нічого не маю, просто маленьке прохання.
расслабся...

Додано через 4 хвилини 35 секунд:
KAVArnuy писав:Та бляха муха ми з Андре собі гоним... а ви сваритесь... :smile: :grin:

21043 SW
Юрка та всьо нормально ... ми сі так смієм...

Andre Чуешь а як та супра виходить в 6.53 сек??? Якщо рекорд світу серед легкових авто 7.75 сек (Мітсубіші Екліпс) ???

Ти шось наплутав... :smile:
Эт точна

Додано через 1 секунду:
KAVArnuy писав:Та бляха муха ми з Андре собі гоним... а ви сваритесь... :smile: :grin:

21043 SW
Юрка та всьо нормально ... ми сі так смієм...

Andre Чуешь а як та супра виходить в 6.53 сек??? Якщо рекорд світу серед легкових авто 7.75 сек (Мітсубіші Екліпс) ???

Ти шось наплутав... :smile:
Эт точна

Додано через 21 хвилину 41 секунду:
yu-RA писав:Беха важча, тому і час гірший... А в США давно вже пересіли з мускул-карів на японців...
KAVArnuy, Andre
А про Ferrari, lamborgini, Alfa-Romeo, Mercedes McLaren... це вже я зрозумів не машини :sad: ?

yu-RA 8)
молоток!
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Пон, 05 червня 2006, 17:39

Тепер ця машина має 1456 к.с.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

A1

Повідомлення A1 » Пон, 05 червня 2006, 18:28

Андрей
ну то ясно- спорт є спорт, там і кондишину може не бути,, масажеру і ще всяких примочок-заморочок :smile:

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Вів, 06 червня 2006, 19:13

Andre писав:А от Toyota Supra, Mitsubishi 3000 GT, Mazda RX-7, Acura NSX, Nissan 300ZX - от це справжні спорткари.
Андре! Шозаблянах? Якщо вони справжні спорт - кари, то давай називай серію , чи там кузовний чемпіонат, чи шо там, де той справжній "спорткар" виступає, і ніхто "не справжній" його порватинах не може!
Бо як на мене, то "лінійне прискорення" - то ніхрина не спорт, а чистий випєндрьож, і для того випєндрьожу якраз та японська фанерна фігня найбільше підходить. :grin:
І шо за стаття така? В теорії та [цензура] мала порвати ту [цензура] в повороті, як бобік шаріка. І шо то за така траса? Правильне коло, овал? Чи то десь на місяці, де фізика вже не така?
І вопше, дякую, що Альфа-Ромео поставили в один рядок до супер дорогих карів, але не вимахуйтесь, а приїдьте на чемпіонат ТК поганяти на 9-сильних картах, з заднім приводом, і після того подумайте чи справитись з 1000 коняками, і нашо воно вам треба. :grin: :grin: :grin:

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Сер, 07 червня 2006, 09:06

Myltik писав:
А я японців люблю :smile: -і німців люблю :smile: ,але мене підкидає від Toyota Celica- Я В ЦЮ МАШИНУ ЗАКОХАНИЙ ВЖЕ ДУЖЕ ДАВНО,а друга по-списку це Honda Accord(така як в A1-і колір Milano Red)
Целіка - бабська машина.
Аккорд прикольний, але прелюд луччий
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Сер, 07 червня 2006, 09:13

GORGAN писав:
Andre писав:А от Toyota Supra, Mitsubishi 3000 GT, Mazda RX-7, Acura NSX, Nissan 300ZX - от це справжні спорткари.
Андре! Шозаблянах? Якщо вони справжні спорт - кари, то давай називай серію , чи там кузовний чемпіонат, чи шо там, де той справжній "спорткар" виступає, і ніхто "не справжній" його порватинах не може!
Бо як на мене, то "лінійне прискорення" - то ніхрина не спорт, а чистий випєндрьож, і для того випєндрьожу якраз та японська фанерна фігня найбільше підходить. :grin:
:grin: :grin: :grin:
За фанєру отвєтішблянах.
В 90 році на Ле-Мані в Франції японяки виставили машину (в класі прототипів!) спільну роботу Хонди і Мітсубісі, а в 91 році вона пішла в серыю і стала 3000GT і Аcura NSX. В 1991 році вона виграла Ле-Ман. І це була перша японська перемога в Лемані. Поруч з всякими Ферарі, Поршанми, і Корветами.
--Щодо теперішніх гонок. ТО ти напевно не маєш каналу драйв.
Супри виступають в дріфті і по сьогодні.
А всі машині які я назвав вже більше 5 років зняті з виробництва. І замінники має тільки Ніссан Nissan 350Z але він без турби...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

KAVArnuy
Ім'я:Игорь
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Сер, 07 червня 2006, 09:15

Andre писав:Аккорд прикольний, але прелюд луччий але БМВ М3 в 46 кузові просто отпад... японяки біля неї рядом нестояли...
вау Андре :mrgreen:

A1

Повідомлення A1 » Сер, 07 червня 2006, 09:18

KAVArnuy писав:
Andre писав:Аккорд прикольний, але прелюд луччий але БМВ М3 в 46 кузові просто отпад... японяки біля неї рядом нестояли...
вау Андре :mrgreen:
ух, шайтан :D :lol:

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Сер, 07 червня 2006, 11:33

Шошоблянах? То в тебе нема драйвтівінахбля! Я заради того каналу попав в вісімсот гривень, щоб мені Мітріс провів бездротове кабельне! Такшо піпіськавеликабля! А що стосується Леману, то маленька 147 Альфочка там заняла 13 місце, і перед нею якраз були тільки такі монстри як Ферарі, Порші, Бехи та ті NSX.
А ті тупі американські дріфти я дивився. Тут все дуже просто - якщо б американчеги тюнили європейські авто, то вони б вилетіли давно в трубу , оскільки Європа там жахливо дорога і престижна, на відміну від японяк, які демпінгують , щоб захопити ринок (н.п. там новенький Галант два роки тому коштував 11тис у.о. з нулевою ставкою по кредиту.) Тому купити Європу і її затюнити - це попандос напевно мінімум в два рази в порівнянні з японяками. Тому якщо тих японяк тюнять, то не означає , що європейські авта немають такого потенціалу, щоб його розігнати до хрєнової тучі коняк. Тому експерименти ставляться на дешевих японських недоробках. Ясно? :00048: 8)

Just be

Повідомлення Just be » Сер, 07 червня 2006, 11:49

GORGAN
Зачотнах) :smile:

RS
Ім'я:Сєрий
Контактна інформація:

Повідомлення RS » Чет, 08 червня 2006, 07:39

"В теорії та [цензура] мала порвати ту [цензура] в повороті, як бобік шаріка. І шо то за така траса?" - неправилтна теорія 8) . Мотоцикли повороти проходять гірше ніж автомобілі ( Повільніше ). Якраз головний "коник" мотоциклів - прямолінійне прискорення з місця і прискоеняня з ходу. 8) Вот так.

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Нед, 11 червня 2006, 12:34

GORGAN писав:Шошоблянах? То в тебе нема драйвтівінахбля! Я заради того каналу попав в вісімсот гривень, щоб мені Мітріс провів бездротове кабельне! Такшо піпіськавеликабля! А що стосується Леману, то маленька 147 Альфочка там заняла 13 місце, і перед нею якраз були тільки такі монстри як Ферарі, Порші, Бехи та ті NSX.
А ті тупі американські дріфти я дивився. Тут все дуже просто - якщо б американчеги тюнили європейські авто, то вони б вилетіли давно в трубу , оскільки Європа там жахливо дорога і престижна, на відміну від японяк, які демпінгують , щоб захопити ринок (н.п. там новенький Галант два роки тому коштував 11тис у.о. з нулевою ставкою по кредиту.) Тому купити Європу і її затюнити - це попандос напевно мінімум в два рази в порівнянні з японяками. Тому якщо тих японяк тюнять, то не означає , що європейські авта немають такого потенціалу, щоб його розігнати до хрєнової тучі коняк. Тому експерименти ставляться на дешевих японських недоробках. Ясно? :00048: 8)
Даремно ти так, ти був в США? Я був і бачив. Європейців теж тюнінгують. Але повір - наприклад фольцваген груп - взагалі до попи для серйозного тюнінга, БМВ - дуже дорога для тюнінга і дуже важка, а японяки - якраз супер. Я говорю про великі серйозні машини а не про запальнички ...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Вів, 13 червня 2006, 10:33

Andre писав:Даремно ти так, ти був в США? Я був і бачив.
Андре, лінійне прискорення і дріфтінг - то не спорт, то туфта! Але ТО МОЄ ВИКЛЮЧНО СУБЄКТИВНЕ ставлення до цих видів спорту. Якщо ти вважаєш інакше, то ясно, що то твоє право і ти сам для себе правий, як і кожен з нас.
Спорт для мене - це заводські команди , які в бойових умовах обкатують свої їнженерні розробки, які потім і стають в серійні авто.От тут прогрес. А вуличний тюнінг - то тюнінг напів аматорський, напів професійний, і без зобовязань перед виробником. І для такого тюнінгу якраз японяки і найпридатніші, по причині відносної дешевизни і доступності. Але коли той вуличний тюнінг підготує який небудь японський болід на турінг (хочаб для прикладу WTCC або DTM)і цей болід всіхпорвенах, і буде домінувати в цих чемпіонатах, буде рвати всякі мерседеси ауді і бехи, тоді я зобовязуюсь тебе споїти до ригачки, і самому напитись згоря і поригати разом з тобою. :grin:
Andre писав:фольцваген груп - взагалі до попи для серйозного тюнінга
згідний
Andre писав:БМВ - дуже дорога для тюнінга і дуже важка
Теж згідний, але в інших видах спорту - то один з найкращих агрегатів
Andre писав:японяки - якраз супер
...Для дріфту і прискорення. Теж згідний. Але японяк на милонах!

Приїзжала з Гамерики сестра моєї жінки , я її з аеропорту забирав на ТІПІ, і сказав -вибач, бо ТІПКА трохи гудить. А вона мені - нічо, я звикла. А я їй - ???? непоняв??? А вона мені - мій бойфренд має ауді -і воно так само гудить. А я їй - стрітрейсер? А вона- нє, він на аматорських кільцевих гонках зажигає ( в них там ставиш в машину каркас, вдягаєш шолом, береш в аренду трасу, і в компанії таких самих придурків як сам, ганяєш, хто - кого.) Ну і ще він регулярно втікає від поліції, щоб веселіше було :) А я їй - шо за Ауді? А вона - а х.з. , якась старенька, він її реставрував, зарядив, і на тих перегонах всіхпорвавнах, що всі дивувались, шозамазафака, бо там виступали новіші і потужніші авти. (ясно шо інших моделей перелічити не змогла - бабнота, блін) А фіат вона сказала що в їх колах такого виробника знають . Я їй - яку модель?!! А вона - а х.з. ,але точно знаю шо фіат. Я так думаю, що то або купе, або Пунто з турбою.
Вот. :00048:

KAVArnuy
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Вів, 13 червня 2006, 13:26

GORGAN писав:Теж згідний. Але японяк на милонах!
:smile: зачотнах.

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Сер, 14 червня 2006, 07:16

GORGAN писав:
Andre писав:Даремно ти так, ти був в США? Я був і бачив.
Андре, лінійне прискорення і дріфтінг - то не спорт, то туфта! Але ТО МОЄ ВИКЛЮЧНО СУБЄКТИВНЕ ставлення до цих видів спорту. Якщо ти вважаєш інакше, то ясно, що то твоє право і ти сам для себе правий, як і кожен з нас.
Спорт для мене - це заводські команди , які в бойових умовах обкатують свої їнженерні розробки, які потім і стають в серійні авто.От тут прогрес. А вуличний тюнінг - то тюнінг напів аматорський, напів професійний, і без зобовязань перед виробником. І для такого тюнінгу якраз японяки і найпридатніші, по причині відносної дешевизни і доступності. Але коли той вуличний тюнінг підготує який небудь японський болід на турінг (хочаб для прикладу WTCC або DTM)і цей болід всіхпорвенах, і буде домінувати в цих чемпіонатах, буде рвати всякі мерседеси ауді і бехи, тоді я зобовязуюсь тебе споїти до ригачки, і самому напитись згоря і поригати разом з тобою. :grin:
Andre писав:фольцваген груп - взагалі до попи для серйозного тюнінга
згідний
Andre писав:БМВ - дуже дорога для тюнінга і дуже важка
Теж згідний, але в інших видах спорту - то один з найкращих агрегатів
Andre писав:японяки - якраз супер
...Для дріфту і прискорення. Теж згідний. Але японяк на милонах!

Приїзжала з Гамерики сестра моєї жінки , я її з аеропорту забирав на ТІПІ, і сказав -вибач, бо ТІПКА трохи гудить. А вона мені - нічо, я звикла. А я їй - ???? непоняв??? А вона мені - мій бойфренд має ауді -і воно так само гудить. А я їй - стрітрейсер? А вона- нє, він на аматорських кільцевих гонках зажигає ( в них там ставиш в машину каркас, вдягаєш шолом, береш в аренду трасу, і в компанії таких самих придурків як сам, ганяєш, хто - кого.) Ну і ще він регулярно втікає від поліції, щоб веселіше було :) А я їй - шо за Ауді? А вона - а х.з. , якась старенька, він її реставрував, зарядив, і на тих перегонах всіхпорвавнах, що всі дивувались, шозамазафака, бо там виступали новіші і потужніші авти. (ясно шо інших моделей перелічити не змогла - бабнота, блін) А фіат вона сказала що в їх колах такого виробника знають . Я їй - яку модель?!! А вона - а х.з. ,але точно знаю шо фіат. Я так думаю, що то або купе, або Пунто з турбою.
Вот. :00048:
Ну далы ти за своє. Не запальнички ... ні тіпо ні уно ні навіь дельту не вважаю і не буду вважати спорт каром - запальнички.
Спорткари: Ферарі, Мазератті, Ламборджині, Де-Томасо,
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Сер, 14 червня 2006, 07:23

KAVArnuy писав:
GORGAN писав:Теж згідний. Але японяк на милонах!
:smile: зачотнах.
Я тобі на драгбитві то згадаюнах. Ти ше в мене получишбля
Зображення
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

KAVArnuy
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Сер, 14 червня 2006, 07:28

:00079: :mrgreen: :0007:

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Сер, 14 червня 2006, 09:39

Andre писав:Спорткари: Ферарі, Мазератті, Ламборджині, Де-Томасо,
Обля!!! Нарешті ти нормальні спорткари перелічив! Ато нісани, супри... більшість з яких дельта в стоці порвенах на прискоренні :P

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей