Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

зламалась машина в Німеччині хто що порадить
t309
Ім'я:t309
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
зламалась машина в Німеччині хто що порадить

Повідомлення t309 » П'ят, 12 липня 2013, 07:11

короче вляпався по саме нехочу, поїхали до поляків на балтійське море і по дорозі назад вирішили заїхати в німеччину до родичів дівчини, коли повертались вчора, спочатку почала пропадати тяга потім заглох і не заводився трохи покопався виявилось що в 4 циліндрі прорив газів в картер викрутив свічку відключив форсунку завівся і так на 3 циліндрах проїхав ще кілометрів 10 потім заглох остаточно зірвало шестерню ГРМ зламало болт і стопор скоріше за все погнуло клапана(зараз думаю що прорив газів в картер був не через поршень а десь якось через головку інакше пояснити клин разпредвала неможу через свічний отвір нічого затягнути немогло!!!,дуже шкодую що не зняв там головку і не забрав з собою) машину наразі залишили в німеччині (Leipzig), зараз добираємось до Львова чим можем, саме прикольне те що в мене віза закінчилась вчора 11-го а я досі не виїхав наразі у Вроцлаві. Тепер питання що робити далі? хто був в подібній ситуації?
Востаннє редагувалось П'ят, 12 липня 2013, 08:43 користувачем weber, всього редагувалось 1 раз.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Demyan
Контактна інформація:

Re: зламалась машина в Німетчині хто що порадить

Повідомлення Demyan » П'ят, 12 липня 2013, 07:47

В знайомого була подібна ситуація коли були ті сильні снігопади, в нього тріснув ричаг, машина "впала" прямо на митниці. Митники кричали щоб забирав - але ніяк не міг, евакуаторів не було. Одним словом в Польші в ті снігопади і холод він з другом пішли шукати евакуатор, дуже багато відмовляли - але знайшли одного дядька, лопатами розгрібли евакуатор, підїхали - загрузили, потім той дядько допоміг з сервісом - завезли, за 2 години зробили він поїхав. Це так коротко але на це все потратили більше суток вони доки знайшли того дядька (незнайомого) і сервіс.
Тому я думаю в твому випадку знайти теж там сервіс і завезти щоб зробили, тягнути евакуатором буде дорого і ніхто не хоче через кордон перевозити евакуатором.

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » П'ят, 12 липня 2013, 08:04

Demyan писав: знайти теж там сервіс і завезти щоб зробили
ти уявляєш скільки коштує в Німеччині перебрати двигун??? та простіше там ж знайти донора і ним(наприклад на жорсткій сцепці) приволокти в Україну поломане авто
VAG вже не той

Olexandr
Ім'я:Олександр
Номер:ВС9417ВМ
Контактна інформація:

Повідомлення Olexandr » П'ят, 12 липня 2013, 08:22

RULES писав:
ти уявляєш скільки коштує в Німеччині перебрати двигун??? та простіше там ж знайти донора і ним(наприклад на жорсткій сцепці) приволокти в Україну поломане авто
на донора ше біля 500евро піде на документи,шоб притянути,я би спробував мотор з донора на місці поміняти (незнаю яка машина),тим паче що ТС розбирається в тому і є родичі-знайомі недалеко.

veresen
Ім'я:Павло
Номер:BC 0433 AO
Контактна інформація:

Повідомлення veresen » П'ят, 12 липня 2013, 08:34

Евакуатор по європпі +- 1 євро за 1 км.
t309, Готуйся до того що поляки на кордоні тобі будуть виїдати мозок і можлива департація за прострочення візи, а може і пронесе, тут як повезе.
На рахунок машини.
Напряжи своїх родичів, хай найдуть тобі мотор. За перекидку німаки багато не візьмуть, а от за підключення візьмуть багато, тому сам всі патрубки розєми і т.д. підключеш сам.
^_^

Romko
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення Romko » П'ят, 12 липня 2013, 08:37

t309, жесть... тут напевно найбільша проблема з тим, що вийшла віза треба хоча б якусь довідку з СТО чи що, що машина дійсно зламалась бо інакше можуть депортацію влупити ...
що за машина хоть?

rubilnik
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » П'ят, 12 липня 2013, 08:46

жесть... ото в тебе везуха, ще й віза закінчилась

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » П'ят, 12 липня 2013, 08:47

Romko писав: що за машина хоть?
написано ж в профілі - "Секрет"!
Якщо номера двигла немая в доках - то перекинути двигун, імхується, найпростіше.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

weber

Повідомлення weber » П'ят, 12 липня 2013, 08:49

Тут ситуація спірна, якщо ж полякам розказувати про машину в Німеччині, то перше питання - а що він там забув із закупівельною(?) візою... Але то таке, думаю в залежності від нормальності прикордонників, можна спробувати пояснити, що машина десь там втикнула в Польщі, 1 день протерміновано тільки...
Нарахунок машини - отут без поняття, але схоже ремонтувати треба на місці.

VETERAN
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення VETERAN » П'ят, 12 липня 2013, 08:50

А просто на шнурку не їде? Тільки евакуатор? Міг би хтось з України приїхати і потягнути.

Igor4ik
Ім'я:Ігорко

Повідомлення Igor4ik » П'ят, 12 липня 2013, 08:51

то там лишатись треба було, жінка хай би їхала, а тобі лишитись там і вже по ситуації, тепер що? брати колєгу на бусі і їхати за машиною, ще купити 10 тросів

та й попробуй звернутись в страхову компанію чи свою чи ще яку там маєш європейську

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » П'ят, 12 липня 2013, 08:53

Думаю що стосується машини то ремонт мотора в Бундесі буде дуже дорого коштувати.. Дешевше буде перекинути з донора, незнаю яка машина, але якщо не дуже нова то мотор на шроті буде копійки коштувати, може там на шроті зразу і перекинути зможуть...
А от з візою гірше питання, бо поважних причин протермінування немає, а віза протермінована, відповідно отримати нову буде дуже складно... А шоб забрати машину треба мати візу...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » П'ят, 12 липня 2013, 09:15

CAT писав:Думаю що стосується машини то ремонт мотора в Бундесі буде дуже дорого коштувати.. Дешевше буде перекинути з донора, незнаю яка машина, але якщо не дуже нова то мотор на шроті буде копійки коштувати, може там на шроті зразу і перекинути зможуть...
А от з візою гірше питання, бо поважних причин протермінування немає, а віза протермінована, відповідно отримати нову буде дуже складно... А шоб забрати машину треба мати візу...
про автомобіль,повністю плюсуюся до САТ, а от по візі,швидше за все тобі дадуть депортацію :facepalm
Воно :bad

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » П'ят, 12 липня 2013, 09:31

VETERAN писав:А просто на шнурку не їде? Тільки евакуатор? Міг би хтось з України приїхати і потягнути.
Заборонено в європі їздити на "шнурку", тільки евакуатор!

Twister
Ім'я:Юра
Контактна інформація:

Повідомлення Twister » П'ят, 12 липня 2013, 09:31

На рахунок візи 4роки тому теж протермінували шенген з необережності на тиждень, але їхали на автобусі і паспорти забрали пачкою зі всього автобусу, то нічного не побачили і проштампували, недавно відкрив 2 візи все гуд..
п.с. коли робив закупівельну візу запитував чи можна по ній спокійно їздити по шенгені то казали, що можна перебувати в інишх країнах стільки часу скікльки ви перебували в Польщі(тобто був в польщі 5днів можеш їхати кудись по шенгену на 5 днів), правда як вони то будуть відсліковувати я хз..

за машину вже не можу підказати нічого, єдине що мені здається машині t309 не більше 5років..

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » П'ят, 12 липня 2013, 09:50

як далеко ти від польсько-українського кордону, локейшн, марка авто, запас НЗ-бабла?
Востаннє редагувалось П'ят, 12 липня 2013, 10:00 користувачем VAVAN, всього редагувалось 1 раз.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » П'ят, 12 липня 2013, 09:53

t309 писав: Німеччина, а не Німетчина
Ромко, так виправ, будь ласка, хоч в назві теми, ато очі ріже капєц :boxed
VAVAN писав: як далеко ти від польско-українського кордону, локейшн, марка авто, запас НЗ-бабла?
+1 :surprised
Sad, but true.

Vito
Номер:7777

Повідомлення Vito » П'ят, 12 липня 2013, 10:14

вернись літаком в Україну. Поляки влуплять печатку і потім будеш мати проблеми при відкритті візи. Тут два варіанти або депорт (мало ймовірно так як прострочка не велика) або зрозуміють.
Мав таку ситуацію коли їхав з італії, я прострочив на 7 місяців візу :D Полетів літаком, італійці поставили тільки печатку про виліт, наші взяли 20 євро і норм пропустили, зробив новий паспорт+візу і все гуд :thumbup

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » П'ят, 12 липня 2013, 10:40

вебер дійсно просто виправ
VAVAN, BOXER, зараз я в Кракові автобус до Львова 12:45 по польському часу
запас бабла на карточці тому можна рахувати що необмежений
марка авто рено сафран 2.2 93 12клапанний вже дивився на мото алегро є як мінімум 3 таких мотори по ~700 злотих якщо маєш якісь пропозиції напиши в пп + залиш тел.

німці знайшли мотор на сусідньому шроті і пропонували перекинути, мотор + робота 950евро(це капец як дорого звичайно але я погодився), потім виявилось що то був 2.2 8 клапанний (ясно що скоріш за все вони однакові але ліпити таке і в разі чого попадати на бабло і далі сидіти без машини я не ризикнув) взагалі так, треба було залишатись там і шось думати, а ми в надії що встигнемо з візою поїхали (((

на тросі по европі тягнути не можна!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » П'ят, 12 липня 2013, 10:58

t309, тре було тянути авто на евакуаторі до польсько-української границі +/-1 е за км, залишив би авто на стоянці на польській стороні(там не багато би набігло за пару днів), взяв квитанцію за послуги евакуатора, з тим перетнув би кордон. Ти в ж юридичній стороні теж підкований, порадився б зі знайомими авокадами по телефону, як саме краще рабить :| ...словом вже нічьо

а після основного цього митно кордонного гемору , взявся би за ремонт авта, я б навіть тобі допоміг би привести всі запчастини чи притянути на нашій стороні.... Словом зараз я не впенений як бути. Адже в Центральній і Західній Європі ніколи не подорожував і не був.. :|

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей