Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зламалась машина в Німеччині хто що порадить
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
короче вляпався по саме нехочу, поїхали до поляків на балтійське море і по дорозі назад вирішили заїхати в німеччину до родичів дівчини, коли повертались вчора, спочатку почала пропадати тяга потім заглох і не заводився трохи покопався виявилось що в 4 циліндрі прорив газів в картер викрутив свічку відключив форсунку завівся і так на 3 циліндрах проїхав ще кілометрів 10 потім заглох остаточно зірвало шестерню ГРМ зламало болт і стопор скоріше за все погнуло клапана(зараз думаю що прорив газів в картер був не через поршень а десь якось через головку інакше пояснити клин разпредвала неможу через свічний отвір нічого затягнути немогло!!!,дуже шкодую що не зняв там головку і не забрав з собою) машину наразі залишили в німеччині (Leipzig), зараз добираємось до Львова чим можем, саме прикольне те що в мене віза закінчилась вчора 11-го а я досі не виїхав наразі у Вроцлаві. Тепер питання що робити далі? хто був в подібній ситуації?
Востаннє редагувалось П'ят, 12 липня 2013, 08:43 користувачем weber, всього редагувалось 1 раз.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
- Контактна інформація:
Re: зламалась машина в Німетчині хто що порадить
В знайомого була подібна ситуація коли були ті сильні снігопади, в нього тріснув ричаг, машина "впала" прямо на митниці. Митники кричали щоб забирав - але ніяк не міг, евакуаторів не було. Одним словом в Польші в ті снігопади і холод він з другом пішли шукати евакуатор, дуже багато відмовляли - але знайшли одного дядька, лопатами розгрібли евакуатор, підїхали - загрузили, потім той дядько допоміг з сервісом - завезли, за 2 години зробили він поїхав. Це так коротко але на це все потратили більше суток вони доки знайшли того дядька (незнайомого) і сервіс.
Тому я думаю в твому випадку знайти теж там сервіс і завезти щоб зробили, тягнути евакуатором буде дорого і ніхто не хоче через кордон перевозити евакуатором.
Тому я думаю в твому випадку знайти теж там сервіс і завезти щоб зробили, тягнути евакуатором буде дорого і ніхто не хоче через кордон перевозити евакуатором.
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
ти уявляєш скільки коштує в Німеччині перебрати двигун??? та простіше там ж знайти донора і ним(наприклад на жорсткій сцепці) приволокти в Україну поломане автоDemyan писав: знайти теж там сервіс і завезти щоб зробили
VAG вже не той
-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
на донора ше біля 500евро піде на документи,шоб притянути,я би спробував мотор з донора на місці поміняти (незнаю яка машина),тим паче що ТС розбирається в тому і є родичі-знайомі недалеко.RULES писав:
ти уявляєш скільки коштує в Німеччині перебрати двигун??? та простіше там ж знайти донора і ним(наприклад на жорсткій сцепці) приволокти в Україну поломане авто
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Евакуатор по європпі +- 1 євро за 1 км.
t309, Готуйся до того що поляки на кордоні тобі будуть виїдати мозок і можлива департація за прострочення візи, а може і пронесе, тут як повезе.
На рахунок машини.
Напряжи своїх родичів, хай найдуть тобі мотор. За перекидку німаки багато не візьмуть, а от за підключення візьмуть багато, тому сам всі патрубки розєми і т.д. підключеш сам.
t309, Готуйся до того що поляки на кордоні тобі будуть виїдати мозок і можлива департація за прострочення візи, а може і пронесе, тут як повезе.
На рахунок машини.
Напряжи своїх родичів, хай найдуть тобі мотор. За перекидку німаки багато не візьмуть, а от за підключення візьмуть багато, тому сам всі патрубки розєми і т.д. підключеш сам.
^_^
- Romko
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
t309, жесть... тут напевно найбільша проблема з тим, що вийшла віза треба хоча б якусь довідку з СТО чи що, що машина дійсно зламалась бо інакше можуть депортацію влупити ...
що за машина хоть?
що за машина хоть?
- rubilnik
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
жесть... ото в тебе везуха, ще й віза закінчилась
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
написано ж в профілі - "Секрет"!Romko писав: що за машина хоть?
Якщо номера двигла немая в доках - то перекинути двигун, імхується, найпростіше.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
- weber
Тут ситуація спірна, якщо ж полякам розказувати про машину в Німеччині, то перше питання - а що він там забув із закупівельною(?) візою... Але то таке, думаю в залежності від нормальності прикордонників, можна спробувати пояснити, що машина десь там втикнула в Польщі, 1 день протерміновано тільки...
Нарахунок машини - отут без поняття, але схоже ремонтувати треба на місці.
Нарахунок машини - отут без поняття, але схоже ремонтувати треба на місці.
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
А просто на шнурку не їде? Тільки евакуатор? Міг би хтось з України приїхати і потягнути.
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
то там лишатись треба було, жінка хай би їхала, а тобі лишитись там і вже по ситуації, тепер що? брати колєгу на бусі і їхати за машиною, ще купити 10 тросів
та й попробуй звернутись в страхову компанію чи свою чи ще яку там маєш європейську
та й попробуй звернутись в страхову компанію чи свою чи ще яку там маєш європейську
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Думаю що стосується машини то ремонт мотора в Бундесі буде дуже дорого коштувати.. Дешевше буде перекинути з донора, незнаю яка машина, але якщо не дуже нова то мотор на шроті буде копійки коштувати, може там на шроті зразу і перекинути зможуть...
А от з візою гірше питання, бо поважних причин протермінування немає, а віза протермінована, відповідно отримати нову буде дуже складно... А шоб забрати машину треба мати візу...
А от з візою гірше питання, бо поважних причин протермінування немає, а віза протермінована, відповідно отримати нову буде дуже складно... А шоб забрати машину треба мати візу...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
про автомобіль,повністю плюсуюся до САТ, а от по візі,швидше за все тобі дадуть депортаціюCAT писав:Думаю що стосується машини то ремонт мотора в Бундесі буде дуже дорого коштувати.. Дешевше буде перекинути з донора, незнаю яка машина, але якщо не дуже нова то мотор на шроті буде копійки коштувати, може там на шроті зразу і перекинути зможуть...

Воно 

-
- Ім'я:Павло
Заборонено в європі їздити на "шнурку", тільки евакуатор!VETERAN писав:А просто на шнурку не їде? Тільки евакуатор? Міг би хтось з України приїхати і потягнути.
- Twister
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
На рахунок візи 4роки тому теж протермінували шенген з необережності на тиждень, але їхали на автобусі і паспорти забрали пачкою зі всього автобусу, то нічного не побачили і проштампували, недавно відкрив 2 візи все гуд..
п.с. коли робив закупівельну візу запитував чи можна по ній спокійно їздити по шенгені то казали, що можна перебувати в інишх країнах стільки часу скікльки ви перебували в Польщі(тобто був в польщі 5днів можеш їхати кудись по шенгену на 5 днів), правда як вони то будуть відсліковувати я хз..
за машину вже не можу підказати нічого, єдине що мені здається машині t309 не більше 5років..
п.с. коли робив закупівельну візу запитував чи можна по ній спокійно їздити по шенгені то казали, що можна перебувати в інишх країнах стільки часу скікльки ви перебували в Польщі(тобто був в польщі 5днів можеш їхати кудись по шенгену на 5 днів), правда як вони то будуть відсліковувати я хз..
за машину вже не можу підказати нічого, єдине що мені здається машині t309 не більше 5років..
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
як далеко ти від польсько-українського кордону, локейшн, марка авто, запас НЗ-бабла?
Востаннє редагувалось П'ят, 12 липня 2013, 10:00 користувачем VAVAN, всього редагувалось 1 раз.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Ромко, так виправ, будь ласка, хоч в назві теми, ато очі ріже капєцt309 писав: Німеччина, а не Німетчина

+1VAVAN писав: як далеко ти від польско-українського кордону, локейшн, марка авто, запас НЗ-бабла?

Sad, but true.
-
- Номер:7777
вернись літаком в Україну. Поляки влуплять печатку і потім будеш мати проблеми при відкритті візи. Тут два варіанти або депорт (мало ймовірно так як прострочка не велика) або зрозуміють.
Мав таку ситуацію коли їхав з італії, я прострочив на 7 місяців візу
Полетів літаком, італійці поставили тільки печатку про виліт, наші взяли 20 євро і норм пропустили, зробив новий паспорт+візу і все гуд 
Мав таку ситуацію коли їхав з італії, я прострочив на 7 місяців візу

- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
вебер дійсно просто виправ
VAVAN, BOXER, зараз я в Кракові автобус до Львова 12:45 по польському часу
запас бабла на карточці тому можна рахувати що необмежений
марка авто рено сафран 2.2 93 12клапанний вже дивився на мото алегро є як мінімум 3 таких мотори по ~700 злотих якщо маєш якісь пропозиції напиши в пп + залиш тел.
німці знайшли мотор на сусідньому шроті і пропонували перекинути, мотор + робота 950евро(це капец як дорого звичайно але я погодився), потім виявилось що то був 2.2 8 клапанний (ясно що скоріш за все вони однакові але ліпити таке і в разі чого попадати на бабло і далі сидіти без машини я не ризикнув) взагалі так, треба було залишатись там і шось думати, а ми в надії що встигнемо з візою поїхали (((
на тросі по европі тягнути не можна!!!
VAVAN, BOXER, зараз я в Кракові автобус до Львова 12:45 по польському часу
запас бабла на карточці тому можна рахувати що необмежений
марка авто рено сафран 2.2 93 12клапанний вже дивився на мото алегро є як мінімум 3 таких мотори по ~700 злотих якщо маєш якісь пропозиції напиши в пп + залиш тел.
німці знайшли мотор на сусідньому шроті і пропонували перекинути, мотор + робота 950евро(це капец як дорого звичайно але я погодився), потім виявилось що то був 2.2 8 клапанний (ясно що скоріш за все вони однакові але ліпити таке і в разі чого попадати на бабло і далі сидіти без машини я не ризикнув) взагалі так, треба було залишатись там і шось думати, а ми в надії що встигнемо з візою поїхали (((
на тросі по европі тягнути не можна!!!
https://goo.gl/TcJrkr
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
t309, тре було тянути авто на евакуаторі до польсько-української границі +/-1 е за км, залишив би авто на стоянці на польській стороні(там не багато би набігло за пару днів), взяв квитанцію за послуги евакуатора, з тим перетнув би кордон. Ти в ж юридичній стороні теж підкований, порадився б зі знайомими авокадами по телефону, як саме краще рабить
...словом вже нічьо
а після основного цього митно кордонного гемору , взявся би за ремонт авта, я б навіть тобі допоміг би привести всі запчастини чи притянути на нашій стороні.... Словом зараз я не впенений як бути. Адже в Центральній і Західній Європі ніколи не подорожував і не був..

а після основного цього митно кордонного гемору , взявся би за ремонт авта, я б навіть тобі допоміг би привести всі запчастини чи притянути на нашій стороні.... Словом зараз я не впенений як бути. Адже в Центральній і Західній Європі ніколи не подорожував і не був..

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей