Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не знаю деталей, але думаю це не через швидку, а через наших ідіотських людей, які швидку не пропускають, а стараються з її допомогою ще й світлофори чи пробки проскочити. Гляньте в Європі, там коли чути мигалку, зразу всі стараються знайти місце і дати дорогу, а в нас не люди, а барани.xxfOxx писав:Сьогодні через швидку, що валила по зустрічній через дві суцільні сталось дтп на перехресті Стрийська-Наукова
я знаю, пробка десь з моста на стрийській, обидві полоси зайняті. Біля лазу швидка вилазить на зустрічку через дві суцільні і фігачить по зустрічній, походу на перересті Стрийська-Наукова вилетіла швидка їм прямо в лоб от і все. Люди мають клопоти, а "путін" на швидкій звалив. Офігенно.OKurylyshyn писав: Не знаю деталей, але думаю це не через швидку, а через наших ідіотських людей, які швидку не пропускають, а стараються з її допомогою ще й світлофори чи пробки проскочити. Гляньте в Європі, там коли чути мигалку, зразу всі стараються знайти місце і дати дорогу, а в нас не люди, а барани.
Єдині мигалки які я терпіти не можу, то це інкасактори, в більшості охамівші придурки.
Що значить "вилазить"? "фігачить"? Ніби це щось протиправне? А що він мав робити?xxfOxx писав: Біля лазу швидка вилазить на зустрічку через дві суцільні і фігачить по зустрічній
Була б моя воля, я б в законі прописав ЗАБОРОНУ водіям швидких зупинятись після ДТП в разі виїзду на виклик чи доставки хворого в лікарню. А вже потім можна розбиратись. Життя і здоров'я пацієнта дорожче ніж якісь тамxxfOxx писав: Люди мають клопоти, а "путін" на швидкій звалив. Офігенно.
і побиті бляшанки. А водіям треба не музон слухати на максимумі в машині і не по мобілці теревенити, а крутити головою наліво і направо щоб швидка з сиреною і мигалками не вилетіла раптово.xxfOxx писав: Люди мають клопоти
ну має право вилазити і на встрєчку і через 2 суцільні і на червоні світлофори.. єдине що на перехресті вона мала б трохи пригальмувати.xxfOxx писав: Біля лазу швидка вилазить на зустрічку через дві суцільні і фігачить по зустрічній, походу на перересті
3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.
+1OKurylyshyn писав: Гляньте в Європі, там коли чути мигалку, зразу всі стараються знайти місце і дати дорогу
Більше того, на власні очі бачив як чувак на Пасаті 6-му в Чехії стоячи на червоне в лівому ряді (він в лвівому був один, а в правому була досить довга колєйка), почувши і побачивши що позаду їде швидка вискочив на бордюр поцарапавши собі бампер але пропустив швидку.vovka писав: навіть я (був в європі 1 раз ) бачив пару разів якшо їдуть або менти або швидка всі різко здають вправо і гальмують.
тобто як мінімум швидка не раптово вискочила, а мінімум метрів 500 їхала по зустрічній при цьому нікого не зачепивши, і тут раптом її не помітили тіпи, які стояли на червоне світло прямо перед нею.....xxfOxx писав: Біля лазу швидка вилазить на зустрічку через дві суцільні і фігачить по зустрічній, походу на перересті Стрийська-Наукова вилетіла швидка їм прямо в лоб от і все.
іOKurylyshyn писав: через наших ідіотських людей
Bohdan писав: водіям треба не музон слухати на максимумі в машині і не по мобілці теревенити, а крутити головою наліво і направо
яке прямо перед нею ? я бачив що вона вилізла в районі лазу на зустрічну, без сирени тільки маячки, до перехрестя з науковою там трохи є що пиляти - 1, по друге вона явно вилетіла на червоне по зустрічній. І п.с. хто з тут присутніх викликав швидку і може дати гарантію, що їй дісно було треба на виклик, а не тупо не хотілось стояти в пробці?MAGYLA писав: тобто як мінімум швидка не раптово вискочила, а мінімум метрів 500 їхала по зустрічній при цьому нікого не зачепивши, і тут раптом її не помітили тіпи, які стояли на червоне світло прямо перед нею
MAGYLA писав: водіям треба не музон слухати на максимумі в машині і не по мобілці теревенити, а крутити головою наліво і направо
а ти можеш дати гарантію що їхала не на виклик?xxfOxx писав: І п.с. хто з тут присутніх викликав швидку і може дати гарантію, що їй дісно було треба на виклик, а не тупо не хотілось стояти в пробці?
я не звик відповідати питанням на питання. Ні де дам, а ти даш гарантію, що їхала на виклик? - питаю вже вдруге.OKurylyshyn писав: а ти можеш дати гарантію що їхала не на виклик?
+1Liuskywalker писав:xxfOxx, суть (і затверджена редакція ПДР ) в тому , що тебе не повинні колихати питання " правомірно чи неправомірно спецтранспорт включає спецсигнали і відступає від вимог ПДР " . Твоя першочергова задача - звільнити йому дорогу .
вище я спитав дії, щось ніхто не відповів як би він давав дорогуLiuskywalker писав: xxfOxx, суть (і затверджена редакція ПДР ) в тому , що тебе не повинні колихати питання " правомірно чи неправомірно спецтранспорт включає спецсигнали і відступає від вимог ПДР " . Твоя першочергова задача - звільнити йому дорогу .
я задав питання вище яка була ситуація і які дії, щось ніхто не відповів по суті, падають на мороз, але дорогу треба звільнитиVovikA5 писав: +1
а що відповісиш на питання?OKurylyshyn писав: То що скажете про таку ситуацію?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей