Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
GaGaRIN
Ім'я:Віталік
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази
Re: ДТП!!! Фото [Львів]

Повідомлення GaGaRIN » Чет, 07 серпня 2014, 10:34

Стрий, 1 серпня, "аномальний" поворот біля районної лікарні, для місцевих жителів відбулося "свято пива"... :| :D :facepalm

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

xxfOxx
Ім'я:fOx
Подякували: 0

Повідомлення xxfOxx » Чет, 07 серпня 2014, 22:57

Сьогодні через швидку, що валила по зустрічній через дві суцільні сталось дтп на перехресті Стрийська-Наукова
Зображення

OKurylyshyn
Ім'я:Олег

Повідомлення OKurylyshyn » Чет, 07 серпня 2014, 23:02

xxfOxx писав:Сьогодні через швидку, що валила по зустрічній через дві суцільні сталось дтп на перехресті Стрийська-Наукова
Зображення
Не знаю деталей, але думаю це не через швидку, а через наших ідіотських людей, які швидку не пропускають, а стараються з її допомогою ще й світлофори чи пробки проскочити. Гляньте в Європі, там коли чути мигалку, зразу всі стараються знайти місце і дати дорогу, а в нас не люди, а барани.
Єдині мигалки які я терпіти не можу, то це інкасактори, в більшості охамівші придурки.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 08 серпня 2014, 10:57

OKurylyshyn писав: Не знаю деталей, але думаю це не через швидку, а через наших ідіотських людей, які швидку не пропускають, а стараються з її допомогою ще й світлофори чи пробки проскочити. Гляньте в Європі, там коли чути мигалку, зразу всі стараються знайти місце і дати дорогу, а в нас не люди, а барани.
Єдині мигалки які я терпіти не можу, то це інкасактори, в більшості охамівші придурки.
я знаю, пробка десь з моста на стрийській, обидві полоси зайняті. Біля лазу швидка вилазить на зустрічку через дві суцільні і фігачить по зустрічній, походу на перересті Стрийська-Наукова вилетіла швидка їм прямо в лоб от і все. Люди мають клопоти, а "путін" на швидкій звалив. Офігенно.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 08 серпня 2014, 11:32

xxfOxx писав: Біля лазу швидка вилазить на зустрічку через дві суцільні і фігачить по зустрічній
Що значить "вилазить"? "фігачить"? Ніби це щось протиправне? А що він мав робити?
xxfOxx писав: Люди мають клопоти, а "путін" на швидкій звалив. Офігенно.
Була б моя воля, я б в законі прописав ЗАБОРОНУ водіям швидких зупинятись після ДТП в разі виїзду на виклик чи доставки хворого в лікарню. А вже потім можна розбиратись. Життя і здоров'я пацієнта дорожче ніж якісь там
xxfOxx писав: Люди мають клопоти
і побиті бляшанки. А водіям треба не музон слухати на максимумі в машині і не по мобілці теревенити, а крутити головою наліво і направо щоб швидка з сиреною і мигалками не вилетіла раптово.
ІМХО.

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » П'ят, 08 серпня 2014, 11:37

Bohdan, підтримую.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 08 серпня 2014, 11:46

xxfOxx писав: Біля лазу швидка вилазить на зустрічку через дві суцільні і фігачить по зустрічній, походу на перересті
ну має право вилазити і на встрєчку і через 2 суцільні і на червоні світлофори.. єдине що на перехресті вона мала б трохи пригальмувати.
3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.

взагалі то якщо швидка з сиреною то в неї перевага в русі. і їй пофіг всі решта..
OKurylyshyn писав: Гляньте в Європі, там коли чути мигалку, зразу всі стараються знайти місце і дати дорогу
+1
навіть я (був в європі 1 раз :D ) бачив пару разів якшо їдуть або менти або швидка всі різко здають вправо і гальмують.

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 08 серпня 2014, 12:18

Bohdan, розумію , що ситуації бувають різні , але чомусь підтримую :beer :-) І додавати нічого :sing Якщо оце "вилазить" швидкої врятувало комусь здоров'я чи навіть життя - все решта "ничто и пыль" !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 08 серпня 2014, 12:20

vovka писав: навіть я (був в європі 1 раз ) бачив пару разів якшо їдуть або менти або швидка всі різко здають вправо і гальмують.
Більше того, на власні очі бачив як чувак на Пасаті 6-му в Чехії стоячи на червоне в лівому ряді (він в лвівому був один, а в правому була досить довга колєйка), почувши і побачивши що позаду їде швидка вискочив на бордюр поцарапавши собі бампер але пропустив швидку.

MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення MAGYLA » П'ят, 08 серпня 2014, 14:16

xxfOxx писав: Біля лазу швидка вилазить на зустрічку через дві суцільні і фігачить по зустрічній, походу на перересті Стрийська-Наукова вилетіла швидка їм прямо в лоб от і все.
тобто як мінімум швидка не раптово вискочила, а мінімум метрів 500 їхала по зустрічній при цьому нікого не зачепивши, і тут раптом її не помітили тіпи, які стояли на червоне світло прямо перед нею..... :surprised думаю проблема явно не в швидкій, а
OKurylyshyn писав: через наших ідіотських людей
і
Bohdan писав: водіям треба не музон слухати на максимумі в машині і не по мобілці теревенити, а крутити головою наліво і направо
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 08 серпня 2014, 15:18

MAGYLA писав: тобто як мінімум швидка не раптово вискочила, а мінімум метрів 500 їхала по зустрічній при цьому нікого не зачепивши, і тут раптом її не помітили тіпи, які стояли на червоне світло прямо перед нею
яке прямо перед нею ? я бачив що вона вилізла в районі лазу на зустрічну, без сирени тільки маячки, до перехрестя з науковою там трохи є що пиляти - 1, по друге вона явно вилетіла на червоне по зустрічній. І п.с. хто з тут присутніх викликав швидку і може дати гарантію, що їй дісно було треба на виклик, а не тупо не хотілось стояти в пробці?
Востаннє редагувалось П'ят, 08 серпня 2014, 15:23 користувачем xxfOxx, всього редагувалось 1 раз.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 08 серпня 2014, 15:19

MAGYLA писав: водіям треба не музон слухати на максимумі в машині і не по мобілці теревенити, а крутити головою наліво і направо
:facepalm пробка від моста на Стрийській дві смуги зайнято, ти в лівому ряді - ТВОЇ ДІЇ ?

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » П'ят, 08 серпня 2014, 15:23

xxfOxx писав: І п.с. хто з тут присутніх викликав швидку і може дати гарантію, що їй дісно було треба на виклик, а не тупо не хотілось стояти в пробці?
а ти можеш дати гарантію що їхала не на виклик?

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » П'ят, 08 серпня 2014, 15:27

OKurylyshyn, якщо з маячками то їхала. Їх іпуть жостко за таке, то тобі не дайці

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 08 серпня 2014, 15:31

OKurylyshyn писав: а ти можеш дати гарантію що їхала не на виклик?
я не звик відповідати питанням на питання. Ні де дам, а ти даш гарантію, що їхала на виклик? - питаю вже вдруге.
П.С. чомусь їхала без сирени тільки з маячками.

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 08 серпня 2014, 15:35

xxfOxx, суть (і затверджена редакція ПДР ) в тому , що тебе не повинні колихати питання " правомірно чи неправомірно спецтранспорт включає спецсигнали і відступає від вимог ПДР " . Твоя першочергова задача - звільнити йому дорогу .
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

VovikA5
Ім'я:Володимир

Повідомлення VovikA5 » П'ят, 08 серпня 2014, 15:41

Liuskywalker писав:xxfOxx, суть (і затверджена редакція ПДР ) в тому , що тебе не повинні колихати питання " правомірно чи неправомірно спецтранспорт включає спецсигнали і відступає від вимог ПДР " . Твоя першочергова задача - звільнити йому дорогу .
+1

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » П'ят, 08 серпня 2014, 15:44

Я раз був свідком коли по вул. Залізничній (односторонній рух) проти шерсті їхала швидка з мигалками, без сирени. Їй на зустріч, по правилам їхав якийсь позашляховик, з крутих і нових. І то чмо їде рівно по середині дороги і не пропускає швидку. Зупинились обидва носами, швидка вже сирену включила, а то чудо щось там руками махає, типу тут односторонній і я їду за правилами. Їхнє протистояння тривало десь 1.5 хвилини, поки інші водії не вийшли з своїх машин і чуть не перекинули той джип через паркан на територію залізничних складів.
Мужик реально очканув, його народ готовий був розірвати.
То що скажете про таку ситуацію?

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 08 серпня 2014, 15:46

Liuskywalker писав: xxfOxx, суть (і затверджена редакція ПДР ) в тому , що тебе не повинні колихати питання " правомірно чи неправомірно спецтранспорт включає спецсигнали і відступає від вимог ПДР " . Твоя першочергова задача - звільнити йому дорогу .
вище я спитав дії, щось ніхто не відповів як би він давав дорогу
VovikA5 писав: +1
я задав питання вище яка була ситуація і які дії, щось ніхто не відповів по суті, падають на мороз, але дорогу треба звільнити :facepalm

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 08 серпня 2014, 15:47

OKurylyshyn писав: То що скажете про таку ситуацію?
а що відповісиш на питання?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 19 гостей