Вона стала їхати як пріора в яку докинули пару рубасів. І не більше. А то ми на пріорах не пробували їздитиInfernal One писав: Хлоп взяв пріору за 6 штук , вклав ше 3, стала їхати як Октавия RS за 17 штук

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вона стала їхати як пріора в яку докинули пару рубасів. І не більше. А то ми на пріорах не пробували їздитиInfernal One писав: Хлоп взяв пріору за 6 штук , вклав ше 3, стала їхати як Октавия RS за 17 штук
що 100 тисяч проїхала?Infernal One писав: вже три роки - полёт нормальний не в цій жизті,
на твоїй сімйорці в кюветі набагато швидше можна опинититись ніж на іномарці з антизаносами і трекшнкнтролямиInfernal One писав: якшо ти рогата коняка з копитами з дупи, то пафосність корита не врятує від Кювету.
До слова , там все поміняне.
на скільки км? пріора 100 тисяч від сили проїде і втикне,а за той час ти ходову ще 2 раза поміняєшInfernal One писав: А якшо все буде з точністю навпаки?
Хлоп взяв пріору за 6 штук , вклав ше 3, стала їхати як Октавия RS за 17 штук.
Скільки коштує Авді ауді s6 4.2?
Прожору в разі шухеру він на коліні перебере , а якшо шухер станеться з Авді , то треба буде продавати пріору ....
Скажи чесно, ти хоч стояв колись біля RS-ки? Бо то, що ти в ній не їздив є очевидним, судячи з тої брєдятіни яку ти написав. Якщо в корито вкласти бабло і заставити його переміщатись по прямій з більшою швидкістю, воно від того не перестане бути коритом, порівняно з нормальною машиноюInfernal One писав: Хлоп взяв пріору за 6 штук , вклав ше 3, стала їхати як Октавия RS за 17 штук.
а шо саме в ній вломилося?Infernal One писав: маємо, часу обслуговувати не маємо. А машин вже треба.
І я того не купляв .
той унікал то Infernal OneBohdan писав: якщо деякі унікали класику ледь не за 5 беруть
То що Infernal One ТРОЛЬ, і зациклений на класиці ВАЗ, я в курсі.....andreyclk писав: Проїдься на тій пріорі на 180 в поворот а тоді може поговорим....не краще не пробуй,вона при 180 починає взлітати
Ну... як би різниця між правильним корчем і машиною всім відомаM@sTeR писав: але як доробити то нічо так тримається дороги, саме просто їде , без комфорту......
А я хіба казав, шо вона почала їхати? як CORVETTE ZR-1 ?AndrewK писав: Вона стала їхати як пріора в яку докинули пару рубасів.
то ти натякаєш на Нюрбургринг поїхати, чи де ти пропонуэш їхати 180 в повороті?andreyclk писав: ти колись про аеродинаміку чув??? Рівняти пріору і октавію rs.Проїдься на тій пріорі на 180 в поворот а тоді може поговорим....не краще не пробуй,вона при 180 починає взлітати
лазив масло міняти, фільтра ну і власне коли народжувалися 140 ігогошок.Doktor писав: що 100 тисяч проїхала?
і ні разу до двигла не лазив?
А ти їх включаєш?Doktor писав: на твоїй сімйорці в кюветі набагато швидше можна опинититись ніж на іномарці з антизаносами і трекшнкнтролями
чи ти важаєш то непотрібними вибриками?
ЧАВО??? За Пріору не переживай, вона в надійних рукахDoktor писав: на скільки км? пріора 100 тисяч від сили проїде і втикне,а за той час ти ходову ще 2 раза поміняєш
Раптом шо ліпьёшка і з того і з того , якшо так страшно можеш собі каркас вліпити,Doktor писав:рівень комфортку і безпеки на октавії і пріорі який?
тобто всі хто самі собі мотори роблять то є ніщєбродиDoktor писав:октавія проїде 300 тияч і буде їздити далі
вже пройшли ті часи коли ти на коліні будеш мотор перебирати,то для совкових ніщебродів
стояв : Октава зі спойлером,Bohdan писав: Скажи чесно, ти хоч стояв колись біля RS-ки?
як ти всьо чётко розділив між "КОРИТОМ" і "НОРМАЛЬНИМИ МАШИНАМИ"Bohdan писав: Бо то, що ти в ній не їздив є очевидним, судячи з тої брєдятіни яку ти написав. Якщо в корито вкласти бабло і заставити його переміщатись по прямій з більшою швидкістю, воно від того не перестане бути коритом, порівняно з нормальною машиною
ремінь тріс , пів мотору по пи..ді пішло.Kirik писав: а шо саме в ній вломилося?
в кого скільки є , той скільки дає.Kirik писав: той унікал то Infernal One
Не треба так погано про Жтигулі. Твоя маленка БМВ то теж майже Жигулі.YuraDOC писав: У жигулів ніколи нічого не відвалюється, жигулі самі відкидають те, що вважають зайвим.
Ти? Льохко. В мене малий коли хоче сідає. Мені компа не шкодаInfernal One писав: І як я після цього пересяду на Вайпер в якому взагалі крім АБСу і 600 коней нічого нема.??
так викинь нафіг тормоза і фари з сімки ,Infernal One писав: В Сімьёрці ти почнеш думати мозгом шоб не допустити того чи іншого сітуешна
в тебе жигуль дизельний???Infernal One писав: минулий раз гнила солярка кудись там залізла
Infernal One писав: Не треба так погано про Жтигулі. Твоя маленка БМВ то теж майже Жигулі.
andreyclk писав: ак викинь нафіг тормоза і фари з сімки ,
Тобто тобі потрібна жирна баба від якої тошнить, але щоб ще стервою була?Infernal One писав: Це як жирна баба яка все знає, дуже розумна, вміє готувати, але чомусь мене від неє просто тошнить. Хочу трохи стєрву. ))
Це точно. Бо будь-який маневр на жигулях при 80 і більше км/год треба добряче підготувати і дууууже оережно виконувати.Infernal One писав: В Сімьёрці ти почнеш думати мозгом шоб не допустити того чи іншого сітуешна.
Скільки років я від'їздив на Жигулях, нічого драйвового не відчув. А машину справді приходилось слухати, бо там в любий момент могло щось на...бнутись і щоб не стояти на трасі з відром гайок приходилось прислухатись до кожного скрипу, віддачі керма, звуку так званого мотору і т.д.Infernal One писав: Будеш тверезо оцінювати ситуацію, шо можна робити, а шо ні. Почнеш відчувати саме МАШИНУ!!!!
А давай на 60 лоб в лоб з ВАЗ класикою? В якій машині волів би бути ти?Infernal One писав: Нє, ну якшо хтось раптом захоче воочію продемонструвати безпеку в Октаві, розпі....шись об стіну при 100 чи 120 км в час, то я так уж і бить повіру в її "РІВЕНЬ БЕЗПЕКИ".
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей