Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
cat-yellow
Ім'я:Михайло
Стать:чоловік
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення cat-yellow » Чет, 18 лютого 2016, 18:50

Sluva писав:Фсьо...я питань до поліції не мав у даному випадку,а зараз і подавно...якщо б авто стояло,а його розстріоювали ет да,а тут в нього стріляють,а він уябує далі, що повністю виправдовує дії поліції
Аналогічно

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Чет, 18 лютого 2016, 18:50

cat-yellow писав: Знаєте, що я зрозумів?
Проти дії копів багато з тих, хто з грішком і боїться, щоб аля неадекватні копи не перестреляли їх наступного разу...
А в кого совість більш-менш чиста, той не сцить в штани і знає, що не буде в такій ситуації
я то ше 100500 сторінок назад писав, бояться ті хто собі дозволяв порушувати і посилати старих даішників накуй, всякі ДК, морозови, депутати, мажори і т.д.
Хондоводи настільки сурові....

Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Morozov » Чет, 18 лютого 2016, 18:51

AnGeL,
Все не так !
застосовувати зброю в цьому випадку це явний злочин і великий ідіотизм.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 18 лютого 2016, 18:54

AnGeL писав: накуй, всякі ДК, морозови, депутати, мажори і т.д.
Ти щось курнув ?
:surprised
Коли це я посилав чи втікав, більше того коли ДК втікали чи посилали (ну впринципі посилали і посилають часто але не вткають, хоча може якісь поодинокі випадки і були).
А якщо включиш мозги, то той хто в ролі мажора залишився неушкодженим, тому ці дії є великим ідіотизмом.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Чет, 18 лютого 2016, 18:57

Morozov писав: ну що скажеш, думку я зимінив - коп реально неадекват, умовного терміну тут замало, нехай відсидить еральний строк.
Ну Слава Богу. Тепер я остаточно переконаний що коп правий.
Morozov писав: P.S. яку загрозу несло бмв ?
Після довоготривалого переслідування зі стрільбою, після зупинки водій не виконав вимогу поліцейського "руки за голову". Після того можна шмаляти.
Morozov писав: Цей розстріл (безглуздий) призвів тільки до того, що купа бидла тепер думає де б то взяти ствол щоб відстрілюватись від копів
:facepalm То бидло, яке готове стріляти в копів ітак має стволи. А сопляки, які передивились бригаду і бумера будуть тільки в інтернеті тявкати.
Morozov писав: Вбили пасажира, а сяде поліцейський ! у вас якась своя реальність
Вбили співучасника злочину. Коп не сяде. На дорозі стало безпечніше. Все кльово! :D

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » Чет, 18 лютого 2016, 18:58

Bohdan, копу шиють перевищення службових обов'язків і світить довічне. Може і сяде

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 18 лютого 2016, 19:01

Bohdan писав: Тепер я остаточно переконаний що коп правий.
Жесть...
Та ти і ше купа форумчан можуть бути впевненні але це суті не міняє, є закон, коп його грубо порушив. Від того що ви ЗА чи ПРОТИ діло не міняється.
Bohdan писав: Після довоготривалого переслідування зі стрільбою, після зупинки водій не виконав вимогу поліцейського "руки за голову". Після того можна шмаляти.
:facepalm
Хто тобі таке сказав ?
Bohdan писав: То бидло, яке готове стріляти в копів ітак має стволи.
кільки таких випадків було ? Покищо тільки копи стріляють по людям, а це неодмінно призведе до зворотньої реакції. І це велика проблема.
Bohdan писав: Вбили співучасника злочину.
По ділу вбитий є не співучасником, а жертвою ;) Перестаньте фантазувати.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Чет, 18 лютого 2016, 19:04

Enter писав: копу шиють перевищення службових обов'язків і світить довічне. Може і сяде
Шиють бо мають шити. Факт смерті є, тому справа відкривається автоматично. Але з того відео що я бачу, нема ніяких підстав садити хлопа. Нагороду не дадуть, бо купа істєрічок роздули кіпіш на рівному місці, але і карати нема за що.

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Чет, 18 лютого 2016, 19:04

cat-yellow, ти вважаєш поведінку поліції неа вказаному відео адекватною і достойною поведінки правохоронця?

я конєшно надіюсь що ця нарізка далека від справжніх подій і є лише смубьєктивною думкою ГПУ. але якшо воно було так як на відео, то сажати копів, при чому всіх хто приймав участь у переслідуванні. і надовго

цікаво, як би кожен із вас діяв в ситуації, коли по вам за адмінпорушення починають стріляти...
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Чет, 18 лютого 2016, 19:07

Morozov писав: є закон, коп його грубо порушив
Хочу бачити конкретну норму закону.
Morozov писав: Покищо тільки копи стріляють по людям
Нагадай мені, скільки випадків стрілянини "по людях" за останній рік відбулось збоку ментів? Мільйон, два? А скільки за цей час оштрафовано за п'янку? А скільки не попались? І співстав ті цифри. І зрозумієш, що копи стріляють в одному випадку з тисячі, якщо не менше.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 18 лютого 2016, 19:07

У мене ще одне питання до "коп молодець", якщо для вас коп молодець, зробив все правильно - як ми тепер вимагатимемо посадити беркутів ???
бЕркута підстав для використання зброї мали значно більше, бо там люди справді несли загрозу їх життю, то ж давайте оприділимось з цим всім, бо покищо ви керуєтесь просто власними емоціями, це неприпустимо !

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Чет, 18 лютого 2016, 19:08

bossjara писав: цікаво, як би кожен із вас діяв в ситуації, коли по вам за адмінпорушення починають стріляти...
Ну я б на місці ментів стріляв в тебе, якби ти був на місці водія БМВ і вчиняв ті ж дії, що й він.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 18 лютого 2016, 19:09

Morozov, великий ідіотизм то твоя писанина. я ж розписав все, шо не ясно? перша обойма куди пішла? в салон? в пішоходів? чи ти думаєш шо можна вести прицільну стрільбу з пістолета в якого величезна кучність стрільби, на ходу, і попасти в колесо, яке розміром десь 20х20 см, бо решта ховається в арку? після першої безрезультативної стрільби по колесах, я думаю коп зрозумів шо то дарма випущені кулі. машину блокували, вони далі втікали, наїхали на копа, могли взагалі всіх там роздавити, навіть з простреленим колесом. звісно шо ефективніше було пристрілити водія після того всього, так погоня 100% закінчиться. ну непопали, слабка вогнева, погоджусь. погано заблокували - погоджусь. але вся стрілянина оправдана, і хоть ти лусни.

Morozov писав: Коли це я посилав чи втікав, більше того коли ДК втікали чи посилали (ну впринципі посилали і посилають часто але не вткають, хоча може якісь поодинокі випадки і були).
А якщо включиш мозги, то той хто в ролі мажора залишився неушкодженим, тому ці дії є великим ідіотизмом.
на баризі шапка горит :D :D :D а я не писав шо тікали, я писав шо посилали, викручувались всякими лазєйками і ігнорили страих дайців, ти відповідно під цю категорію теж підпадаєш. вірогідно і випившим теж їздив/їздиш, може акуратно, але тимнеменше. вот тепер ти боїшся, шо такий номер з поліцією не пройде, а люди різні бувають, хтось псіхане, і шмальне по тобі.

інакше, якшо ж ти такий чесний і праведний борець за справедливість, чого тобі боятись і переживати? якщо не порушуєш, то і копи тебе не торкнуться. а раз ти боїшся, значить ти порушуєш. все просто. і таких як ти, он, добрих 10-15% серед інеткористувачів. і вся кірпічами зараз сруть.

а стосовно того шо ти знову намагаєшся продавити шо загинув невинний а винний цілий і неушкоджений, то це дике везіння, на відео ж чітко видно шо цілили в водія, а пасажир то випадковість.

так шо, морозов, починай жити по новому, і бійся, бійся шо тебе пристрелять поліцейські.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 18 лютого 2016, 19:13

Bohdan писав: Хочу бачити конкретну норму закону.
Ну давай знову, все таж ст 46, зброя застосовується тільки у випадках коли інші методи не дійсні (тут могли запросто зупинити без зброї), зброю заборонено використовувати коли є ризик що постражадють інші люди (тут причина всього цирку це порушення ПДР, винним за порушення ПДР є тільки водії, оце ваше "співучасник" це всього навсього ваша фнтазія), коп знав що у салоні купа людей, він навмисне стріляв по салону, а не по колесам (доречі ти тут казав що вони стріляли по колесам а вбили випадково). Тут причин стріляти взагалі не було.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 18 лютого 2016, 19:14

bossjara, :shock :shock :shock і ти туда же...
яка різниця, адмін чи не адмін порушення? чи це банальне адмін порушення, типу проїзд на червоне чи поворот не з тої смуги? тут злісна непокора поліції. якшо ти чистий, то спокійно зупинився, отримав протокол, оплатив штраф і надалі ведеш себе акуратніше, а раз тікаєш, то тікаєш від чого більшого ніж адміністративного правопорушеня, логічно? може вони тікали, бо вони терористи, з бомбою в машині і в ТЦ хотіли врізатись? від простих адмінпорушень так яро не втікають.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 18 лютого 2016, 19:16

Morozov писав: зброя застосовується тільки у випадках коли інші методи не дійсні
вони заблокували, 2 рази, недопомогло, всерівно втікали. шо не так? в прогалинах між машинами стояли копи. вот і стіляли вже в людей. а перша обойма була ж по колесах, так шо все нормально.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 18 лютого 2016, 19:17

AnGeL писав: так шо, морозов, починай жити по новому, і бійся, бійся шо тебе пристрелять поліцейські.
Єдине чого боюсь я, що з такими як ви, наступний майдан матиме набагато більше жертв, а скоріш за все всіх самих активних розстріляють на самих початках.
P.S. чому ти вимагаєш посадити беркутів ?

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 18 лютого 2016, 19:18

AnGeL писав: вони заблокували, 2 рази, недопомогло, всерівно втікали. шо не так?
:facepalm
Заблокували але втекли ? Що ти несеш :shout
От якби вони заблокували, то все було б гаразд, а так просто інцидент, з якого мало хто робить правильні висновки.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 18 лютого 2016, 19:19

Morozov писав: це порушення ПДР, винним за порушення ПДР є тільки водії, оце ваше "співучасник" це всього навсього ваша фнтазія),
ну погоджусь, не співучасник, випадкова жертва, яку наразив на небезпеку водій, і який відповідав за неї. він ж чітко усвідомлював, шо після початку стрілянини міг загинути любий з пасажирів, але нічого не робив для того щоб убезпечити їх, лише ускладнював ситуацію.

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Чет, 18 лютого 2016, 19:21

всьо...відео закинули, казки потерпілих і адвокатів "розстрілювали стояче авто" повністю розвіяні
коп молодець

якби не тоніровочка, то застрелили б бухого водія, а не пасажира
давайте закон про заборону тонувати передні бокові :sing
Востаннє редагувалось Чет, 18 лютого 2016, 19:23 користувачем Dexter, всього редагувалось 1 раз.
Work hard! Play hard!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість