Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Допоможіть!!!!
TomCat
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Допоможіть!!!!

Повідомлення TomCat » Сер, 11 червня 2008, 07:22

Всім привітик! ;) Хлопці, звертаюся до вас за порадою... В мене ось яка проблемка, вчора забрала свою машинку після першого ТО з Алексу... Попросила майстрів, щоб подивилися до мого руля, бо в ньому щось тарахкотіло, коли виїзжала на брущатку - типу вул. Городоцька... Вечером, коли забирала з сервісу, сказали, що підкрутили рульову балку... На наступний день, коли їхала на роботу, біля управління області , при повороті направо, машина ввійшла в занос, правда невеличкий... Я з нього вийшла.... А ось через 7 хвилин при повороті з Гвардейської на СТрийську , там швидкість була трошки більша (прибл 35-40 км..) при правому повороті, машина так само входить в занос - з поворота не вийшла , а закинулася на тротуар, від удару розвернуло на тротуарі на 180 гр.. Ще протянула метрів зо три боком :cry ....Бабка, правда встигла втікти, від моєї машини, але свариласяяяяя, дуже сильно :angry Так, як це перша машинка в мому житті, прошу вашої поради, які у вас можуть бути думки на рах. цієї події??? Від

Ba3iK

Re: Допоможіть!!!!

Повідомлення Ba3iK » Сер, 11 червня 2008, 07:44

на рахунок цієї події: я здивований що при швидкості 35-40 км/год-машина війшла в занос, вискочила на тратуар,зробила розворот на 180 градусів і при гальмувані протянуло метрів з три :shock :shock :shock . Рульова однозначно винна(якщо швидкість 35-40км/год :angry ) треба тим майстраб піндосів надавати :angry . Якщо машина на гарантії, то тільки в сервіс...и гляди за майстрами бо інколи халяву гнуть гади :angry :angry :angry .

Тарас
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Номер:2522
Контактна інформація:

Повідомлення Тарас » Сер, 11 червня 2008, 08:17

TomCat писав:Бабка, правда встигла втікти
Та шо там бабка, Бабок багато, а мафинка в тебе одна... :D Жартую.
Треба тобі на сервіс, але не просити шоб зробили, а сказати шо [цензура] на них в суд подати треба, що мало шо до аварії бракувало...і якщо не зроблять вже, то їм П**дєц!!!! :sing
Відеоспостереження та охоронні сигналізації
096 333 92 29
ntnet.com.ua

Joni
Ім'я:Vanja
Контактна інформація:

Повідомлення Joni » Сер, 11 червня 2008, 08:54

TarasR, Повністю згоден , машіна новий , гарантія є, то не парся їдь на сервіс інехай шукають причину і ремонтують! Бажано над ними стояти тоді і побачиш чи робили щось чи ні!!!

Коля
Ім'я:Микола
Контактна інформація:

Повідомлення Коля » Сер, 11 червня 2008, 15:18

Дай катнутись тоді сажу що треба робити точно :)

TomCat

Повідомлення TomCat » Сер, 11 червня 2008, 23:13

Дякую всім, хто відповів))) Машинку евакуатором трансопртували на Алекс, там розводять руками, кажуть що машина не при чому.... :| Перевірили ходову, тай віддали її з Богом... Але при їзді стало помітно, що руль не завжди вертається при виконуванні повороту в початкове положення, навіть не знаю, що думати((( машинка, як не рідна стала :shout

cosworth
Контактна інформація:

Повідомлення cosworth » Сер, 11 червня 2008, 23:25

тут надо по другому поступить! Пускай её(машинку) посмотрим эксперт, который шарит в такого рода делах и даст акт экспертизы, типа мол почему так случилось! Машинка страхованная? Если да то проще будет выбить денег и с Алекса за моральный ущёрб, потраченные нервы и время и страховая тебе всё оплатит... Если хочешь, могу тебе дать номер тел. эксперта у которого есть лицензия и все права, для того, тоб заварить эту кашу по грамотному... А то что разводят руками и говорят, что машинка не виновата это и понятно! Если бы они признали свою вину, то тыб наверное разбагатела и ещё обзавелась и новеньким Пассатом(но это я утрирую...)

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 11 червня 2008, 23:28

TomCat, можливо клинить сам механізм блокування руля ? Незнаю як в японцях, але в нормальних машинах типу ваз 2108 :D є блокіровка руля в замку запалювання, ну типу на парковці можна вивернути колеса і заблокувати ключем руль, і якщо замок вже старий і зношений або бракований то при їзді теж можливе підклинювання руля незважаюче на те що запалювання включене - небезпечна фігня. Мене раз брали на буксір і я забув включити запалювання то при повороті руль заблокувало, я натиснув на тормоза і порвався трос, добре що ми тільки рушили.

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Сер, 11 червня 2008, 23:50

vovka, у мене в любому положенны руль блокуэться, витягнув ключ на 1град. повернув руль все, защолкнувся.
Ford?

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 11 червня 2008, 23:55

Fobos, ну то як в якій машині... мені так добре тре крутанути (на 20-30 градусів), шоб заблокувало...
Sad, but true.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 11 червня 2008, 23:56

Fobos писав:у мене в любому положенны руль блокуэться, витягнув ключ на 1град. повернув руль все, защолкнувся.
ну в мене тоже так теоретично, правда коли витягнув ключ деколи треба трохи покрутити рулем щоб защолкнулося, мабуть замок вже підуставший.. але я про то що бувають випадки коли ти їдеш, ключ в замку а при повороті руля руль все одно блокується! Так і до ДТП недалеко..

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 11 червня 2008, 23:58

vovka писав:бувають випадки коли ти їдеш, ключ в замку а при повороті руля руль все одно блокується! Так і до ДТП недалеко..
так то взагалі ППЦ! в тебе так буває?? :shock
Sad, but true.

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Чет, 12 червня 2008, 08:08

BOXER писав:так то взагалі ППЦ! в тебе так буває??
на Авео все бывает :D
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

TomCat

Повідомлення TomCat » Чет, 12 червня 2008, 20:40

cosworth писав:А то что разводят руками и говорят, что машинка не виновата это и понятно! Если бы они признали свою вину, то тыб наверное разбагатела и ещё обзавелась и новеньким Пассатом
В принципе, идея неплохая :D Давай займемся вместе?? Пассат пополам поделим ;) Ты по парным числам ездишь , я по непарным)))) В принципе, как мне обьяснили друзья, перетянули рулевую рейку, после чего при повороте руль перестал возвращаться в начальное положение.... А я , по старой привычке, при входе в поворот, приотпустила руль и добавила газку... И вместо того, что бы выровняться, еще больше вошла в поворот, ударилась в бардюр и развернулась на 180 гр....Вот именно так все и получилось :angry

GodDan
Ім'я:Богдан

Повідомлення GodDan » Чет, 12 червня 2008, 21:05

TomCat, Слушай у тебя походу должен быть гидро уселитель руля в етой машыне !!!
Он ой как часто барахли !!!
Можеть кто полез что зделал не так ?1

TomCat

Повідомлення TomCat » Чет, 12 червня 2008, 22:02

TomCat писав:TomCat, Слушай у тебя походу должен быть гидро уселитель руля в етой машыне !!!
Он ой как часто барахли !!!
Можеть кто полез что зделал не так ?1
Я же написала вначале, что мне на СТО что-то подкрутили в руле, так как там что-то стучало((( А что, толком не сказали....

Тарас
Ім'я:Тарас
Номер:2522
Контактна інформація:

Повідомлення Тарас » П'ят, 13 червня 2008, 08:46

TomCat писав:А что, толком не сказали
може вони і самі не знали шо підкрутили... :D майстри в нас зараз іще ті..."на всі руки"
Відеоспостереження та охоронні сигналізації
096 333 92 29
ntnet.com.ua

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей