http://video.2108.lviv.ua/dellorto_dhla ... 1615cc.avi
Холостий 1000. На 800 трохи трясе, тому зробив більший.
Тяжко догадатися що там распредвал з підйомом 12.6 і фазою 294

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
незнаю.. планую розібратися чого він не працює.Chaosracing писав:Что думаешь делать с регулятором?
Надіюся що масляні форсунки поможуть якщо там дійсно зазори менші, бо я особисто не міряв. Закієв на форумі СТІ по своїх поршнях давав рекомендації 4-5 соток для моторів з форсунками і 6-7 - без, надіюсь що мамі не гірші )))Chaosracing писав:Как себя успокаиваешь на счет зазоров в поршневой менше 7 соток?
провал серйозний, але якщо моменту багато то їздити можна.. швидкість ще не міряв, знаю що при 80 на 4 передачі 4000 оборотів.Chaosracing писав:Хотел спросить по поводу коробки...какая у тебя скорость при 5 тыс. об. на 4-й и на 5-й передаче и какой диапазон между ними?
Ага, именно так. Ты наверно долгло думал, когда присобачил вакуум на 3 цилиндр, взял тупо его обеднил. Правда Ты не один, Ротор его присобачил на 4 цилиндрvovka писав:Таке враження що десь підсос воздуха.
Врятли, сужение очень маленькое, насос продавит егоvovka писав:а самі штуцера на датчику є вужчі на 2 мм чим на карбах, насосі і всіх шлангах.. Може то він парить мені мозги ?
НА каких оборотах? При какой нагрузке? :)vovka писав:кут 12 градусів
При закритому баку подути зі сторони карба, таке можливо, повітря легше потянути ніж бензин, мав колись такеvovka писав:Може таке бути що підсос десь в паливній магістралі і як це провірити ?
Взагалі то це придумав навіть не я виробник колектора.21043 SW писав:Ага, именно так. Ты наверно долгло думал, когда присобачил вакуум на 3 цилиндр, взял тупо его обеднил.
На холостому :)21043 SW писав:НА каких оборотах? При какой нагрузке?
Треба буде спробувати.igorok писав:При закритому баку подути зі сторони карба, таке можливо, повітря легше потянути ніж бензин, мав колись таке
Після настройки :)Chaosracing писав:Замер когда думаешь делать, если все будет ок? Тьфу-тьфу...
ну так. хотя ця 126 динаміка тоже непоганий вал.Chaosracing писав:Так это время было на твоем старом вале?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей