http://www.gs-turbo.ru/index.php?productID=45
http://www.gs-turbo.ru/index.php?categoryID=15
дело в тому що в 8в ныхто не турбыруэ, бо це непоганий атмо мотор.Смислу немаэ.
http://www.as066.narod.ru/motor.htm Вот ы фото.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Delfin писав:різниця тільки на бензині за 2 роки відібєтся
Вот! Фоток нормальних ніразу так і не бачив.sergey писав:дело в тому що в 8в ныхто не турбыруэ
віддаю свій мотор 8кл міняємс Дєня.Delfin писав:є підозри що Деня надумав робити 8кл турбу
вибач но це все повний брєд.sergey писав:Переваги сток 16в перед 1.6 8в з валом и вихлопом?(це ти так розумыеш трохи заряжений?).Перша ы сама головна це ресурс!Потом, ХХ бо той 8в з валом буде 1200-1500 ХХ тримати, ясно що в 16в набагато нижче.16в - Тяга з низыв, економычнывсть, прийомистысть и т.д.Що ми отримуэмо от 1.6 8в?
Та нычого гарного для мыста!Бо низыв там малувато(солеГс+ вал 12.00), в городы дуже не покрутиш мотор, жре як 3.0л иномарка.Вивод, 1.6 8в в городы нафиг не треба.ИМХО.
vovka писав:"трохи заряжений" - це зроблена голова, вал (мова не йде про ацкій вал 12.0, хватить і значно попроще), чіп (причому тут твій солекс ? в автора інжектор), по можливості відповідний ресівер. холостий 900. ресурс голови як в стандарта.
Вын не мыйvovka писав:причому тут твій солекс ?
vovka писав:ресурс голови як в стандарта.
Значить вал близький до стокового по параметрам?vovka писав:до 0.5 літри.
ці 22 коня легко беруться головою, валом і впуском. ну і настройкою.Delfin писав:різниця без тюнінгу 22 коня
це для прикладу на 8кл вихлоп вал впуск настр карба
так ти забув написати скільки бабла піде щоб зробити 16v на 140 коней! я не побачив що автор ставить за мету затюнити 16v максимально.. а ви вже ссилок тут накидали.. якісь 200 коней.. бюджет взнайте :) не всім це насправді потрібно мати такі мотори :)на 16кл без великих проблем для ресурсу і економії можна зняти 140 коней а на 8 кл це буде пісец який вал + делорто
різниця тільки на бензині за 2 роки відібєтся
мова йде про то чи є смисл то все переробляти з 8v на 16v просто щоб мати стокове 16v ? все залежить для яких цілей це все затівається.sergey писав:То мова йде про городський атмо овощь?
vovka писав:а якщо педаль в пол то воно буде жерти на свої коні що з інжем що з карбом що з 8v що з 16v..
свята правда +1vovka писав:хто мотор буде настроювати
то якщо спокійно їздити :) з тим ніхто не спорить.DNK писав:казали люди шо по місту інжі економніші ніж карби.
нема питань,доречі тоже схиляся до думки шо карби ліпше пхнуть ніж інжектори але собі буду доробляти інж :)vovka писав:а якщо тапок в пол то там пофіг..
я так не думаю. на піку потужності результати схожі, карби програють зовсім небагато.. до 5%.. при прочих рівних. але полка моменту в інжа буде краща на мою думку.DNK писав:нема питань,доречі тоже схиляся до думки шо карби ліпше пхнуть ніж інжектори але собі буду доробляти інж
ну правильно. але навіщо вкладати втричі більше грошей заради потенціалу ?Delfin писав:зате потенціал 16кл набагато вищий так що варто задуматись перед тим як робити 8кл правда ціна більша но тут кожен собі вирішує
ну так.. я теж розглядаю машину для міста.Delfin писав:ми розглядаєм машину чисто для міста мети брати участь у гонках автор на разі не ставить. давай Вовка ра[цензура] реальний мотор на простому карбі (не вебери чи делорто) яка макс можлива потужність щоб приємно їздити по місту думаю коників 100-115 більше не вийде а на 16кл інж думаю буде 130 без великих заморочок (вали ресівер чіп).
я з цим не спорю. треба рішити для чого ці всі переробки як я вже казав. якщо з ціллю на драг тоді однозначно 16v, якщо для місто-траса то по співввідношенню ціна-якість і 8v хватить, особливо для траси, так як там 160-200 сил з 1.6 об'єму ти не використовуєш.. в плані максималки тим більше бо ті сили будуть на тисячах так 7500-8000.. цікаво чи довго так по трасі можна буде їхати :) а якщо тупо всіх зі світлофорів хочеться рвати і бабла неміряно - тоді турба або ще краще іномарка якась 3-5 кубова і її зарядити :)Delfin писав:Те що ти всіх рвеш на 8кл це дуже приємно але думаю 16кл голова в твої руках дали би більший результат
геніальноnazarok1990 писав:А для міста потрібне динамічне авто! тому тут переваги 16кл
я мав на увазі сток 8кл і сток 16кл!vovka писав:геніально я впевнений якщо б тебе посадити в злегка заряжену 8v і сказати що там 16v і стати на квотер або зі світлофора з якоюсь 2112 або пріорою - ти би нічого не запідозрив, і думав що в тебе дійсно 16v раз їде на рівні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей