Без регулятора багато хто їздить, і нічого, всі живі.
T5-R,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А ти на мотику будеш?Denja писав:Авто: ВАЗ 21124, GT250R
Denja писав:Якшо я тобі покажу різницю і ти зі мною погодишся - обіцяєш півроку нічого не постити? За слова свої треба відповідати, давай попробуєм.
правильно розумiеш.vovka писав:наскільки я розумію після заниження машини той колдун треба регулювати ?
Ну да.vovka писав:наскільки я розумію після заниження машини той колдун треба регулювати ?
http://golflab.dohc.ru/remont_art5.htmТеоретически, минусом такой ампутации становится возможность раннего блокирования задних колёс при экстренном торможении. На практике такое возможно и при наличии "колдуна". А с учётом естественного износа колодок и барабанов риск ещё больше снижается. Зато мы гарантировано получаем полноценно участвующие в торможении оба контура.
Исправных вам тормозов!
То справа в конструкції 25 річної, якщо не більше, давностіsergey писав:Кстаті, в мене на рівній дорожі тормоза норм. роблять.Як їду з горки то педаль вже вижата на половину аж тоді притормажує.Вот вам і колдун.
так це не так вже і погано.sergey писав:Кстаті, в мене на рівній дорожі тормоза норм. роблять.Як їду з горки то педаль вже вижата на половину аж тоді притормажує.Вот вам і колдун.
Причьом давно :)vovka писав:підозрюю йому вже ппц давно настав.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей