YaRan писав:на всіх форумах знатоки говорять що від "тройки"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
YaRan писав:на всіх форумах знатоки говорять що від "тройки"
та я малому то в руки навіть боюсь давати то не колекційне а одноразовеCAT писав:SERUY, бо то не моделькі для дітей а колекційні..
може ти просто не вмієш розпечатувати їйSERUY писав:Ті АВТОЛЕГЕНДИ машинки повне гееееееее не вспів розпичатати зразу тре брати клей бо всьо відвалюється!!! Ку пляв малому але бачу за ті гроші краще взяти норм модельку типу фірми WELLY ну якось так. Ніж дитина потім буде думати шо рускі машини водії всьо життя збирали по дорозі
а тиб напевно хотів щоб за 50 грн вона щей і їхала, та ви смішні якісь, за такі гроші то ідеальна маштабна модель, хоч дорогу закажи через інет заплатиш купу бабла і буш тішитись що там панель така як треVeRMyT писав:+1...slim_painter писав:в копійці панель від 06!YaRan писав:АЛ №25 ВАЗ 2101![]()
![]()
так цеж китай робить кліпають і незадумуються яка там панель, так я казав що це колекційні алеж і казав що коштують 50 грн, а нормальні стільки як написав CAT постом вищеslim_painter писав:Pioneer, спокійніше)))) по-перше, ти навіть сам писав, що вони колекційні, а не дитячі ігрошкові, тому відповідність має бути! а по-друге, візьми і заглянь на модельку 2102, яка там панель, так от там якраз і є копійчана панель, то чому ж не можна таку саму і в копійку засунути? :) скажу чесно, що якби на всі модельки жигулів ставили одні і тіж панелі, притензій б не мав, бо розумію шо ціна в 50грн дуже мала і якості вимагати не треба, але раз вже почали так деталізувати всі модельки, то вже таку дрібницю виправити могли елементарно.
так само як і сідухи з 01 поставити на 02, бо там з підголовниками якимось здоровенними
Можливо, Я лишень написав що каже більшість, і досвіду з тими машинами не мав жодного, тай бажання нема матиslim_painter писав:YaRan писав:на всіх форумах знатоки говорять що від "тройки"
в 03 і 06 ідентичні панелі)
Ти хоч читав що там на блістері написано, що дітям до 8 років їх давати нерекомендують через наявність дрібних деталей. Для дітей є Веллі, Карарама, Маісто та інші машинки з іграшкових магазинівSERUY писав:Ті АВТОЛЕГЕНДИ машинки повне гееееееее
во точно стопудовоmister_X писав:а може вони прослідкували, що більшість власників 2101-011-013 ставлять шосту панель??![]()
![]()
slim_painter писав:брррр.... та шо ви всі такі злісні сьогодні?жах))
не потрібно мені розказувати за якісні модельки, сам прекрасно знаю скільки коштує така якісна моделька, і тоді вже за ті гроші можна і вимагати відповідно більшого.
та, якість автолегенд є дуже низька, але і ціна відповідно низька, тому тут вже кожний особисто для себе вирішує чи платити мало і отримувати низьку якість, чи платити багато і отримувати хорошу якість. особито я вибрав автоленди, і по суті, сильних притензій я не маю, я знаю за шо я плачу ті 50грн і нідокого з вас не немаю ніяких притензій і тимбільше до китайців дзвонити не буду)))) я просто сказав, точніше написав на форумі, те що помітив і враховуючи шо 01панель вони всетаки робили, то могли вже відповідно і поставити. але нє, то нє. всі ми прекрасно розуміє шо і так та панель не впливає ніяк на колекцію в загальному.
YaRan, ти смішний))) які я до тебе можу мати притензії? це навіть смішно звучить. я написав я це нормально, без жодних натяків на тебе чи щось в тому роді. тобі навпаки вдячний! коли мені терміново потрібно було волгу 21 на подарунок, я в тебе її купив, цього разу теж виручив мене з старими деякими випусками, ще й по нижчій ціні, ніж в кіосках, такшо не думай шо я до тебе маю якісь притензії![]()
хлопці, заминайте ту тему з панеллю, бо це дійсно як дитячий садок, всі давно вже дорослі, всі все розуміють і знають що пишуть, тому не потрібно з такої дрібниці роздувати довгі пости на цьому форумі
типу мене ???Pioneer писав:мої пости стосувались інакшого контингенту
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей