Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Honda Prelude 2.0 Turbo
Stuff
Ім'я:Віталік
Стать:чоловік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:
Re: Honda Prelude 2.0 Turbo

Повідомлення Stuff » Чет, 20 вересня 2012, 11:06

BOXER писав: Нє ажидал Остап шо то не тачка просто для возіння жопи...
та можна на ній і просто жопу возити, але не варити вихлопи/губи/диски в першу чергу, а арки, кузовщину тощо робити і все було би агонь, павлю ж кожен день їздив і нічо...от я міг на цівік купити диски, вварити банку і теде але я її викрасив, поміняв дещо по ходовій, переварили арочки і тепер все песня, і машинка горить і мозги не парить...а тут підхід до справи якийсь не такий як треба імхо....
количество слов не определяет качество речи...

Just be
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Just be » Чет, 20 вересня 2012, 11:15

На правах тролінгу - добре що він не купив е36 :D

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Чет, 20 вересня 2012, 13:08

Stuff писав: але не варити вихлопи/губи/диски в першу чергу, а арки, кузовщину тощо робити і все було би агонь,
а хз, в мене фарба на арках задніх полущилась, а я Ейбахи поставив, диски 16", а не зачищав і бавився з покраскою :D кожному своє. то залежить від стану...
Sad, but true.

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Чет, 20 вересня 2012, 14:27

Та шо пристали,Остап робить те на що має реальні гроші,он сцепу нову замовив,втульки по ходовій,молодець, потроху робить машину,а не на півасік і тьолок непанятних кидає бабулєс:)
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази

Повідомлення AnGeL » Чет, 20 вересня 2012, 14:58

Stuff, ну знаєш кому що... кому зовнішній марафет, а кому шось інше.
отож трошки попробую роз'яснити ситуацію.
по-перше, в Паші вона в такому стані була вже довший час, зовнішністю він не особо переймався і не переймається, бо так як він завжди каже - то на швидкість не впливає... і він взагалі то радий що машина попала до мене в руки ;) і більшість планів по машині завжди обговорюю з ним, правда далеко не все пишу тут.
про диски - вони нормальні, більшості подобаються, і мені nt;? хоча хотілось б ширші, але знав би ти як важно підібрати нормальні колеса на прелюд, з розболтовкою, вильотом і т.д., тоді б зрозумів що не сильно є з чого вибирати. і їх я взяв в першу чергу, тому що на тій літній резині яка була 225/55/15 машина була як холодець, нею кидало на дорозі на такій резині, + розхід великий, бо широка резина. придивіться на фото як вона виглялала :bad так з ними я трохи попав в касу, з рихтовками, з парою нової резини і т.д.
про губу - вона дала додатковий повітрозабірний отвір в бампері, і забравши ту дурнувату платформу для номерного знаку суттєво(!) покращилось охолодження, так як зросла фронтальна площа для доступу повітря... та й вигляд з стоковою мене не внушав. всі торчать від тої губи і лиш питають де таку взяв. незнаю чому тобі не подобається.
вихлоп - ти сам бачив що то не просто банка. там стояв стокова частина вихлопу, з стоковим резонатором і банкою, які вже до цього часу прогоріли, і дзвеніли, тому я переробив все до кінця тією ж трубою з якої зроблений даунпайп, яку мені віддав Паша, і сам про це наголосив, що вихлоп її душить, і йому вже просто було влом ше шось робити. руки не дойшли до того. і після того машина легше і швидше набирає оберти, і менша температура підкапотного простору, бо зразу колектор після 3 заїздів світився в ночі оранжевим, хрдрайв з крашом свідки, і від такої температури прогорали резинові патрубки. тепер цього нема!
про фари - там стояв ксенон в стокових рефлекторах, який сліпив всьо і вся, тому лінзи були необхідністю а не захцянкою.
на рахунок перекасу - за зиму зроблю жабра на капоті, доповнення губи на порогах і задньому бампері, приберу недоліки на арках і перефарбую.

і за цей рік я здебільшого вникав в світ турбо, і читав КУПУ різної літератури, роздуплявся шо і до чого, і яким чином вдосконалювати машину. от наприклад в кінці осені буду міняти впуск, замість алюмінієвих пайпів 2,5" будуть з нержавійки 2". бо поперше теплопровідність алюмінію в 20 разів вища ніж сталі, і нагнітаєме повітря нагрівається додатково через пайпи під капотом, + вони і так довгі, і великий об'єм всієї системи, через що присутній суттєвий лаг турбіни, а з такою заміною пайпів він зменшиться більш ніж на 0,5 секунди.
таке враження шо тут всі свої корчі за рік часу побудували, при тому будучи ше студентом :|

надіюсь я пояснив чому
Stuff писав: варити вихлопи/губи/диски в першу чергу
а
Stuff писав: арки, кузовщину тощо робити і все було би агонь, павлю ж кожен день їздив і нічо...
то вже для мене другорядне. в тому то й справа, що Паша їздив і так, з такими арками, з такими царапинами, вмятинами, ріжнокольоровим крилами і дверками, і нічо, йому то не мішало тоді, і мені то не мішає зараз. а щось по мотору доробляти, наприклад навіть те все що роблю я, - йому вже було впадло, тому що Він і так на неї стільки сил потратив і нервів, що більше мабуть потратив тільки данко :D і багато чого в ній зроблено не на найвищому рівні, а так, аби їздило, і я його розумію. доречі згадай скільки часу Він їздив без бампера, і з тими ж гнилими арками на сівіку, і он одну зробив, а другою не сильно переймається. і пофарбовиний він знов аби-як. і на швидкість то не впливає :D
Stuff писав: тут підхід до справи якийсь не такий як треба імхо....
погодься в кожного він свій ;)

я так розумію що краще б я її одразу покрасив, затягнув дах чорною плівкою, і поставив пружини -30, і всі були б довольні :facepalm при тому що ефекту від того було б НОЛЬ цілих НОЛЬ десятих.
Хондоводи настільки сурові....

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 20 вересня 2012, 15:00

Sluva писав: Та шо пристали,Остап робить те на що має реальні гроші,он сцепу нову замовив,втульки по ходовій,молодець, потроху робить машину,а не на півасік і тьолок непанятних кидає бабулєс:)
он навіть Слива скаже, шо пломбу на зуб і то дешевшу ставив, бо на машину гроші трачу :D
дякую :beer

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Чет, 20 вересня 2012, 18:17

AnGeL,
1. Не став весь час Пашу в приклад, що він сказав, що він би зробив, мені покуй, якщо чесно ;) його машина прикольна була а до нього я відношення ніякого не маю і думку маю сформовану ;)
2.
AnGeL писав: я так розумію що краще б я її одразу покрасив, затягнув дах чорною плівкою, і поставив пружини -30, і всі були б довольні
нє, не так. Все в тому житті маст бі відповідне, тут же нема відповідності ні в чому, імхо...
розжую, то не корчь щоби мати ніякий кузов, то не стайл чорний капот лінзи і зелені диски на червоній машині, то не круто турбо в непонятному облічії ;) в мене тачка викликає усмішку, але якусь таку не добру, не в обіду чувак ;)
3.
AnGeL писав: погодься в кожного він свій
.........читай підпис, не хочу багато писати, я все сказав, мути сам, тачка твоя

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Чет, 20 вересня 2012, 18:19

AnGeL писав: замість алюмінієвих пайпів 2,5" будуть з нержавійки 2"
міняй .потім мені їх продасиш ;)
TURBO -POWER

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 20 вересня 2012, 18:53

Stuff,
1. Це ти перший почав ставити в приклад те, що
Stuff писав: його машина прикольна була
, я не починав.

2.
Stuff писав: то не корчь щоби мати ніякий кузов
так це не корч, принамі зараз, як далі буде час покаже, тому кузов буде робитись цієї зими, я це вже 5 раз пишу(!).
Stuff писав: то не стайл чорний капот лінзи і зелені диски на червоній машині,
капот був чорний, лінзи то не стайл а вимушеність, читай вище. зелені диски подобаються тим хто в темі і хто шарить. а таких відсотків 30. а то й менше. не рівняйте все на німецький строгий стиль. тут трохи все по інакшому...
3. я просто вимушений все розжовувати, шоб люди зрозуміли хоть щось, бо до більшості короткими фразами не доходить.

andriy320e30, пп ;)

Nazarok
Ім'я:Назар
Номер:XXXL
Контактна інформація:

Повідомлення Nazarok » Чет, 20 вересня 2012, 19:13

Нормальна тачка. ;)
В Першу чергу треба шоб машина була в нормальному тех. стані, а не розсипалась і дороги не трималась.
AnGeL, З задом треба шось робити

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 20 вересня 2012, 19:53

Nazarok, дякую за розуміння. за зад я знаю. по-перше, якщо ого опустити, він вже набагато краще виглядає, + або кастомні молдінги мінімалістичні дороблю, або щось готове притарабаню, якщо найду...

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Чет, 20 вересня 2012, 21:24

AnGeL писав: зелені диски подобаються тим хто в темі і хто шарить. а таких відсотків 30. а то й менше.
меньше...ти один ;)

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 20 вересня 2012, 21:40

Stuff, ти впевнений, що так говориш? це вже некомпетентно з твоєї сторони, говорити про те, чого напевне не знаєш ;) не варто судити виходячи лише з власної думки, і власних вподобань...

AntikvAr
Ім'я:Микола Миколайович
Номер:И8935ЛВ

Повідомлення AntikvAr » Чет, 20 вересня 2012, 21:44

AnGeL, нікому ти ніц не докажеш, ситий голодного не розуміє так як п"яний тверезого. Ігноруй трохи ті всі закиди і звикай що тебе постійно будуть обговорювати і бакланити така суть суспільства ;)

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Чет, 20 вересня 2012, 21:51

AnGeL писав: зелені диски подобаються тим хто в темі і хто шарить. а таких відсотків 30.
ти звичайно вибачай, але де тут тема? диски прикольні, без питань, але явно не в тему, ну тобто вони може були би в тему якби вони були на іншій машині, тут вони явно не на свому місці... такщо я повністю солідарний з віталіком на рахунок стилю твоєї машини. Ти постійно говориш про ЖДМ, покажи мені, де той ждм на твоїй машині? думаю різані пружини і стікери були б більше в тему ждму ніж губа і салатові диски на тракторі. Я розумію що ти їздиш по поганих дорогах, але тоді або терпи, або не говори про ждм і стиль. В мене тоже зад задертий, а перед нижчий ніж в тебе, але якось я їжджу, і в Карпати і на село якщо треба, і ще ніразу не плакав що мені низько, навпаки постійно хочу нижче, але специфіка задніх пружин не дуже дозволяє таке зробити.
Такщо роби висновки. Машина в тебе нічого, але щоб там була якась ізюмінка... нє, не бачу, сорі.
Машина не жінка , помилок не пробачає

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Чет, 20 вересня 2012, 21:54

AnGeL писав: Stuff, ти впевнений, що так говориш?
вас двоэ? :D :facepalm

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 20 вересня 2012, 22:05

AntikvAr, ;) :beer
Jarevych, :D і так
Jarevych писав: ти звичайно вибачай, але де тут тема? диски прикольні, без питань, але явно не в тему, ну тобто вони може були би в тему якби вони були на іншій машині, тут вони явно не на свому місці...
тема буде після покраски! коли я купив колеса, не не думав що залишу їх зеленими, але мені сподобалось, і тепер я знаю до чого привязуватись. після перекрасу зелені колеса будуть доповнені чимось зеленим на кузові, і все буде ок. а сам стиль і вигляд коліс саме такий який я і хотів, тільки полку можна було б більшу...
Jarevych писав: Ти постійно говориш про ЖДМ, покажи мені, де той ждм на твоїй машині? думаю різані пружини і стікери були б більше в тему ждму ніж губа і салатові диски на тракторі.
ну в мене впринципі не ждм, а тільки закосом буде, бо ждм це тільки прулі. вихлоп це з ждм, ядовитий колір коліс теж з ждм, стікери будуть, але ви тут взагалі б всі показились, якби я їх поклеїв зараз, при тому шо прекрас проситься. типу замість пофарбувати стікери клею %)
пружини врізати можна було вже б давно, якби хотів різати. будуть тейни, але на сток стойки ставити не хочу, хочу шось серйозне, а тут ціни ппц. тому думаю що зроблю так як боксер, на рік часу перепакую і вкорочу шток, поки підзбираю на коні спорт.
Jarevych писав: В мене тоже зад задертий, а перед нижчий ніж в тебе, але якось я їжджу, і в Карпати і на село якщо треба, і ще ніразу не плакав що мені низько, навпаки постійно хочу нижче, але специфіка задніх пружин не дуже дозволяє таке зробити.
а я десь плачу що мені низько? я теж хочу нижче, на зимових колесах кліренс 11 см, черкав багато де і багато чим, і торчав від того :D так що не надо ;) :beer
Jarevych писав: але щоб там була якась ізюмінка... нє, не бачу, сорі.
та шо в вас терпцю нема нівкого, та хрдрайв скільки мусолив з 17 і заниженням? не всі все зразу роблять, а поступово... так само і шумку ту зробив, бо один динамік здок, прийшлось двері розбирати, мав трохи шумки, докупив тільки 2 листа, та й пошумив заодно.

Йосип
Ім'я:Йосип
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Йосип » Чет, 20 вересня 2012, 22:16

на вкус і цвет товаріщей нет.Його гроші, його машина, що хоче то робить.

Йосип
Ім'я:Йосип
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Йосип » Чет, 20 вересня 2012, 22:17

от в мене планів багато а грошей ноль.І що мені робити.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 20 вересня 2012, 22:26

Йосип писав: от в мене планів багато а грошей ноль.І що мені робити.
жерти ролтон :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей